Πού καταλήγει όλο αυτό το φαγητό που απομένει στο MasterChef: O Πάνος Ιωαννίδης απαντά

Τελευταία ενημέρωση: 2019-03-26, 12:41:26
Πού καταλήγει όλο αυτό το φαγητό που απομένει στο MasterChef: O Πάνος Ιωαννίδης απαντά

Μία εύλογη ερώτηση που σε πολλούς έχει περάσει από το μυαλό, αλλά κανείς δεν γνωρίζει σχετικά με το MasterChef 3 μας έλυσε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Ιωαννίδης απάντησε στο τι γίνεται όλο το αυτό το φαγητό που μαγειρεύεται στο MasterChef, καθώς αν κάποιος σκεφτεί πως σε κάθε ατομική δοκιμασία μαγειρεύονται τόσα πιάτα, αλλά οι κριτές τρώνε μόνο μία μπουκιά, τότε θα καταλάβει για τι ποσότητες μιλάμε.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, λοιπόν, παραδέχθηκε ότι οι άνθρωποι της παραγωγής δεν μπορούν να καταναλώσουν όλο το φαγητό που παράγεται στον διαγωνισμό, παρ’ όλα αυτά όμως «τίποτα δεν πάει χαμένο».

Μιλώντας στην Athens Voice, ο κριτής του MasterChef 3 αποκάλυψε από που παίρνουν τόσα προϊόντα, αλλά και που καταλήγουν οι σπεσιαλιτέ των παικτών και όχι μόνο.

«Μεγάλο ποσοστό των προϊόντων διατίθεται από τους χορηγούς του ριάλιτι μαγειρικής», ενώ συμπλήρωσε πως «όσο φαγητό δεν καταναλώνεται από τους 150 ανθρώπους της παραγωγής του Master Chef φυσικά και δεν καταλήγει στα σκουπίδια».

«Μοιράζονται όλα και, πάλι, όσα περισσεύουν, πηγαίνουν σε "καλή μεριά". Τίποτα δεν πάει χαμένο», κατέληξε ο Πάνος Ιωαννίδης, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι ποσότητες φαγητού που απομένουν καταλήγουν σε ανθρώπους που το έχουν πραγματική ανάγκη.

 
Πηγή: iefimerida.gr
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
9
=