LIFE STYLE

YFSF: Νικητής ο Ευθύμης Ζησάκης

yfsf-νικητής-ο-ευθύμης-ζησάκης-576425

Την καλύτερη μέχρι στιγμής εμφάνισή του στο YFSF έκανε το βράδυ της Κυριακής ο Ευθύμης Ζησάκης, ο οποίος και μεταμορφώθηκε σε Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Μετά λοιπόν από μερικές εμφανίσεις που μας έμειναν αξέχαστες, όπως αυτή της Κατερίνας Στικούδη ως Δήμητρα Γαλάνη και Alice Cooper, του Δημήτρη Τσαρούχα ως Πυραμίδος και του Αργύρη Αγγέλου ως Εντ Σιράν, σειρά είχε ο ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης να προστεθεί στην λίστα με τις επιτυχημένες εμφανίσεις.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός τόσο με την εξωτερική του εμφάνιση, όσο και με την ερμηνεία του στην σκηνή του Your Face Sounds Familiar κατάφερε να πείσει το κοινό και τους κριτές και να πάρει την υψηλότερη βαθμολογία στο παιχνίδι.

Ο Ευθύμης Ζησάκης, λοιπόν, πήρε την πρώτη του νίκη στο YFSF και η αλήθεια είναι ότι την άξιζε, καθώς η εμφάνισή του ήταν μία από τις καλύτερες, σε μια βραδιά με πολύ καλές εμφανίσεις.

«Μπορείς να τον αντικαθιστάς σε εμφανίσεις αν του τύχει κάτι» του είπε ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μάλιστα περιέγραψε και ένα αστείο περιστατικό με τον γνωστό καλλιτέχνη.

Πάντως από την βραδιά είχαμε και ηχηρές απουσίες, καθώς από την θέση του κριτή απουσίαζε η Μιμή Ντενίση, την θέση της οποία πήρε προσωρινά η Μπέτυ Μαγγίρα.

Συγκεκριμένα, η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου ανέφερε πως η Μιμή Ντενίση δεν κατάφερε να βρίσκεται στα γυρίσματα του YFSF, καθώς απουσιάζει στις ΗΠΑ ως καλεσμένη στον ΟΗΕ.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου