Μπεν Άφλεκ: Είναι κομμάτι της ζωής μου ο αλκοολισμός και το παλεύω

Τελευταία ενημέρωση: 2019-03-04, 21:14:19
Μπεν Άφλεκ: Είναι κομμάτι της ζωής μου ο αλκοολισμός και το παλεύω

Όταν το περασμένο καλοκαίρι έπεφτε σχεδόν αναίσθητος από το αλκοόλ στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, ήταν η Τζένιφερ Γκάρνερ που στάθηκε στο πλευρό του και τον πίεσε να πάει ξανά σε κλινική. Ο Μπεν Άφλεκ μιλάει για το πόσο υπέροχη είναι η μητέρα των παιδιών του και για τον αλκοολισμό.

Ο γάμος τους διήρκεσε 10 χρόνια. Η σχέση του με το αλκόολ αριθμεί πάνω από 20. Από το 2001 μάλιστα άρχισε και η επαφή του με τα κέντρα απεξάρτησης. Η τελευταία φορά, αυτή του περασμένου καλοκαιριού, τον έφερε σε μια δύσκολη απόφαση. Η Τζένιφερ Γκάρνερ του ξεκαθάρισε ότι αν δε μπει σε κέντρο, δεν θα ξαναδεί τα παιδιά.

Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως τα πράγματα εξελίσσονται άσχημα. Όμως ο Μπεν Άφλεκ καταλαβαίνει το πρόβλημα και συμφώνησε με τη Γκάρνερ. Γι αυτό τώρα, μετά από ένα διάστημα που δεν ήθελε να μιλήσει για τον αλκοολισμό, την εκθείασε δημόσια για τη στήριξη της.

«Είναι υπέροχη. Η μητέρα των παιδιών σου είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου. Προσπαθώ πολύ για να γίνω καλός πατέρας κι ελπίζω να είμαι. Είμαι τυχερός γιατί έχουν μια καλή μητέρα που βοηθάει πολύ στο να είμαστε και οι δύο γονείς στα παιδιά μας».

Εκτός από τη Γκάρνερ, ο Μπεν Άφλεκ δεν απέφυγε να μιλήσει και για το αλκοόλ στην εκπομπή Today Monday. «Δεν με κουράζει να μιλάω για το ότι είμαι αλκοολικός. Είναι μέρος της ζωής μου. Πρέπει να το αντιμετωπίσω. Δεν είναι αυτό που με χαρακτηρίζει αποκλειστικά, αλλά είναι κάτι που καλείσαι να το δουλέψεις».

 [eleftherostypos.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
2
=