Η Pizza Fan κοντά στις μεγάλες στιγμές με χορηγίες και πάρτυ

Τελευταία ενημέρωση: 2019-02-08, 19:13:32
Η Pizza Fan κοντά στις μεγάλες στιγμές με χορηγίες και πάρτυ

Αν υπάρχει μια εταιρεία που εδώ και χρόνια βρίσκεται κοντά στην οικογένεια, τις παρέες, τους αθλητικούς συλλόγους και τα σχολεία που διοργανώνουν κάποια εκδήλωση, αυτή είναι σίγουρα η Pizza Fan.

Με ένα μοναδικό χορηγικό πρόγραμμα στο χώρο της εστίασης, έχει υποστηρίξει τα τελευταία 10 χρόνια εκδηλώσεις σχολείων και αθλητικών συλλόγων πανελλαδικά, προσφέροντας τις αγαπημένες σε όλους μας γεύσεις.

Παράλληλα, όταν πρόκειται για κάθε είδους πάρτι, για μικρούς ή μεγάλους, για γενέθλια, ονομαστικές γιορτές και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, η μεγάλη εμπειρία της Pizza Fan εγγυάται την επιτυχία με δημιουργικές ιδέες και ολοκληρωμένη προσέγγιση.

Έχοντας διοργανώσει τουλάχιστον 45.000 πάρτι τα τελευταία χρόνια διαθέτει ένα πολυδιάστατο know how, όπου με 2.5 ευρώ το άτομο και πολύ οικονομικές τιμές για παραλαβή από το κατάστημα, προσφέρει τιμές προσιτές σε όλους.

Θυμηθείτε λοιπόν, αν εκπροσωπείτε σχολείο, αθλητικό σύλλογο ή ετοιμάζετε το προσωπικό σας πάρτι, επικοινωνήστε μαζί μας, καλώντας στο 18111 τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
2
=