LIFE STYLE

Η Ανθή Πριοβόλου, η παντρεμένη Σταρ Ελλάς, μιλά για τη δολοφονία του γιου της

η-ανθή-πριοβόλου-η-παντρεμένη-σταρ-ελλ-732492

Για τη δολοφονία του 24χρονου γιου της και το δύσκολο διαζύγιό της με τον Ιπποκράτη Σαββούρα, μίλησε η Ανθή Πριοβόλου, η πρώτη εστεμμένη στα καλλιστεία για παντρεμένες γυναίκες.

Η Ανθή Πριοβόλου, 22 χρόνια μετά από εκείνη τη βραδιά στα καλλιστεία για παντρεμένες, που παρουσίαζε η Ελένη Μενεγάκη, βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένη στον Alpha και μίλησε για όλα όσα δεινά συνέβησαν στην προσωπική της ζωή, στη συνέχεια.

«Η ζωή μου είναι για βιβλίο. Όταν τα σκέφτομαι τρομάζω γιατί πολλά πράγματα είχαν κίνδυνο. Και όμως τα έζησα. Η επιλογή μου να μείνω στην Ελλάδα και να παλέψω στα δικαστήρια που μου έκανε (ο Ιπποκράτης Σαββούρας) ήταν τελικά εις βάρος μου.

Όταν κάποιος θέλει να σε εξοντώσει σε κυνηγάει δικαστικώς. Έπρεπε να τον πάρω τον γιο μου και να φύγω. Το ότι έμεινα στην Ελλάδα ήταν λάθος. Είχα ένα διαρκές κυνηγητό γιατί δεν ήμασταν μαζί» είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενη στη δολοφονία του γιου της, είπε: «Ήμουν σαν νεκρή. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Ήταν ή πάρε με ή δώσε μου αιτία για να ζω. Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε ζωή.Τον Ακρίτα τον λάτρεψα! Η οικογένειά μου ήταν ο Ακρίτας. Όταν τον έχασα ήμουν σε ένα καναπέ και οι γάτες κοιμόντουσαν πάνω μου. Σκεφτόμουν την αυτοκτονία. Δεν πήγα σε ψυχολόγο, δεν πήρα χάπια. Ο Ακρίτας με είχε προετοιμάσει… Η εκκλησία με βοήθησε».

Ο 24χρονος γιος της Ανθής Πριοβόλου και του εκλιπόντος πρώην βουλευτή Ιπποκράτη Σαββούρα, Ακρίτας, δολοφονήθηκε στο Παλαιό Φάληρο, σε μία συμπλοκή που η Αστυνομία απέδωσε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Η δολοφονία έγινε τις μεταμεσονύχτιες ώρες της 11ης Ιουλίου του 2004 στην παραλία του Φλοίσβου, όπου ο Ακρίτας Σαββούρας έδωσε ραντεβού με τον 25χρονο Νικόλα Αράπη για να ξεκαθαρίσουν τη διαφορά τους που είχαν, επειδή ο Βορειοηπειρώτης του «έκλεψε» την 16χρονη φίλη του. Εκεί όμως δεν πήγαν μόνοι. Ο Ακρίτας πήγε με τον φίλο του Κώστα Καραθανάση, ενώ ο Βορειοηπειρώτης με τους Αλβανούς Νίκολας Πάζο και Ερβι Ντοκάι. Στη συμπλοκή που ακολούθησε ο Πάζο πυροβόλησε τον Σαββούρα και ο Καραθανάσης τον Αράπη. Ο Ακρίτας εξέπνευσε επιτόπου, ενώ ο Αράπης αργότερα, στο νοσοκομείο.

Η Ανθή Πριοβόλου στα καλλιστεία, πριν 22 χρόνια

Ιπποκράτης Σαββούρας

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου