Μόλις 10 άτομα είπαν το τελευταίο «αντίο» στην «κυρία Θάλεια» του Ρετιρέ

Τελευταία ενημέρωση: 2018-06-05, 13:02:41
Μόλις 10 άτομα είπαν το τελευταίο «αντίο» στην «κυρία Θάλεια» του Ρετιρέ

Την περασμένη εβδομάδα έφυγε από τη ζωή  η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Μαρτίκα, σε ηλικία 86 ετών. Η γυναίκα που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό υποδυόμενη τον ρόλο της "κυρίας Θάλειας", κηδεύτηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου με άκρα μυστικότητα , ακριβώς όπως το επιθυμούσε, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών στον οικογενειακό τάφο.

«Η Μαρία κηδεύτηκε το Σάββατο στο νεκροταφείο στα Πατήσια με μόλις 10 άτομα. Ήταν εντολή της να μη μαθευτεί τίποτα. Είχε απομονωθεί εδώ και 20 χρόνια. Μιλούσαμε κατά καιρούς και την καλούσα σε εκδηλώσεις, όμως η ίδια δεν δεχόταν να αφήσει το καταφύγιό της στη Γλυφάδα», λέει με συγκίνηση ο Μάκης Δελαπόρτας στην espresso.

«Η κυρία “Θάλεια” του “Ρετιρέ” ήταν μια από τις πολύ καλές συναδέλφους, που σφράγισαν μια ολόκληρη γενιά, και παράλληλα ήταν πολύ δοτικός άνθρωπος. Πριν μπει στο στούντιο έκανε τον σταυρό της. Φοβόταν πολύ τον Δαλιανίδη και επίσης είχε μεγάλο άγχος να μην ξεχάσει τα λόγια του σεναρίου», περιγράφει ο Μάκης Δελαπόρτας αναπολώντας τις εποχές των γυρισμάτων και προσθέτει: «Ζούσε με τα σκυλιά της, καθώς ήταν πολύ φιλόζωη και κατά καιρούς πήγαινε στην Ακράτα, στο εξοχικό της. Είχε αποφασίσει να απομονωθεί εντελώς και να φύγει χωρίς να το μάθει κανείς. Όπως και έγινε».

[thetoc.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
9
=