Η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη οικονομική μετανάστρια: Εφυγε από την Ελλάδα

Τελευταία ενημέρωση: 2018-02-07, 10:48:09
Η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη οικονομική μετανάστρια: Εφυγε από την Ελλάδα

Εγκατέλειψε την Ελλάδα, για χάρη της Ζυρίχης η Πατρίτσια Μιλκ Περιστέρη, θέλοντας, προφανώς, να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. 

Η ηθοποιός, μιλώντας σε δημοσιογράφους που την συνάντησαν το βράδυ της Δευτέρας στο πάρτι για την ταινία Fifty Shades Freed, αποκάλυψε ότι πλέον ζει μόνιμα στη Ζυρίχη, αλλά και το νέο επαγγελματικό της βήμα, εκεί. «Μένω μόνιμα στη Ζυρίχη. Έχω φύγει για επαγγελματικούς λόγους και επειδή ετοιμάζω το δικό μου brand με ρούχα, οπότε το ετοιμάζω εκεί. Έχω φύγει περίπου δύο μήνες. Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που έχω νομίζω κάποιες τάσεις φυγής και ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Και πήγα στη Ζυρίχη και μου άρεσε πάρα πολύ», είπε. 

Παράλληλα, η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως ο χωρισμός της δεν έπαιξε ρόλο στην εν λόγω απόφαση. «Με τον Γιώργο (σεφ στη Μενεγάκη) είχαμε χωρίσει πολύ πιο πριν, αλλά είχαμε αποφασίσει να το κρατήσουμε για εμάς. Δεν θέλαμε να δίνουμε τροφή στα μέσα. Ούτως ή άλλως, έχουμε πολύ καλές σχέσεις ακόμα και τώρα», είπε χαρακτηριστικά. 

Οπως ανέφεραν δημοσιεύματα η Πατρίτσια Μιλκ Περιστέρη, εδώ και καιρό βρισκόταν στη Ζυρίχη, όπου σημειωτέον ζει η μητέρα της. 

Και όντως η ηθοποιός είναι ένα κορίτσι που έχει δείξει ότι δεν φοβάται τις αλλαγές. Αλλωστε και πριν λίγα χρόνια είχε μετακομίσει στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους. Υστερα επέστρεψε και πάλι στην Αθήνα και όπως φαίνεται, τώρα, σειρά έχει η Ζυρίχη. 


Πηγή:  iefimerida.gr
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
7
=