Ανησυχία για την υγεία της Angelina Jolie: Ζυγίζει λιγότερο από την 11χρονη κόρη της;

Τελευταία ενημέρωση: 2017-12-13, 20:43:31
Ανησυχία για την υγεία της Angelina Jolie: Ζυγίζει λιγότερο από την 11χρονη κόρη της;

Ανησυχία στους φαν της εντυπωσιακής Angelina Jolie φαίνεται να έχει προκαλέσει ένα δημοσίευμα του σκανδαλοθηρικού περιοδικού Star, που ισχυρίζεται ότι η 42χρονη σταρ πλέον ζυγίζει λιγότερο και από την 11χρονη κόρη της, Shiloh!

Σύμφωνα με το Star, που συνοδεύει το επίμαχο δημοσίευμα με ένα εξώφυλλο όπου η Jolie εμφανίζεται πραγματικά αποστεωμένη, η απώλεια βάρους της ηθοποιού που ξεκίνησε μετά το διαζύγιο με τον Brad Pit έχει λάβει πλέον ανησυχητικές διαστάσεις. Ειδικότερα, ο συντάκτης του άρθρου - επικαλούμενος γιατρό του Χόλιγουντ - ισχυρίζεται ότι η 42χρονη ζυγίζει πλέον 35 κιλά, δηλαδή δύο ολόκληρα κιλά λιγότερα από την 11χρονη κόρη της, που είναι περίπου 37 κιλά.

Σύμφωνα με το περιοδικό η ηθοποιός και πρέσβειρα Καλής Θελήσεως έχει υποβάλει τον εαυτό της σε μια εξαντλητική δίαιτα, κάτι σαν «απεργία πείνας» μετά το διαζύγιo της.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η αξιοπιστία του περιοδικού είναι αμφίβολη, αφού ανάλογα δημοσιεύματά του στο παρελθόν για την εμφάνιση της Τζολί έχουν διαψευσθεί από την ίδια ή κοντινά της πρόσωπα.

 
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
7
=