Ο νέος, ταλαντούχος και ασυμβίβαστος αντικαταστάτης του Σκαρμούτσου [φωτο]

Τελευταία ενημέρωση: 2017-11-13, 16:49:27
Ο νέος, ταλαντούχος και ασυμβίβαστος αντικαταστάτης του Σκαρμούτσου [φωτο]

Tο prime time του Star αλλάζει και εκτός από το Money drop με τη Βίκυ Σταυροπούλου που μεταδίδεται στις 21:00, από τον Ιανουάριο θα ενταχθεί καθημερινά στις 22:00 στο πρόγραμμα το MasterChef 2. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ οι τρεις κριτές φέτος θα είναι οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος παίρνει τη θέση που άφησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. 

Ποιος είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο 33χρονος Λεωνίδας μπήκε στην κουζίνα από τύχη, όταν σε ένα σταυροδρόμι ζωής στα μικράτα του γράφτηκε σε μια σχολή μαγειρικής. Τον γνωρίσαμε καλύτερα ως επικεφαλής σεφ του «Aleria», τις δύο πρώτες χρονιές που το γνωστό εστιατόριο της Μεγάλου Αλεξάνδρου τιμήθηκε με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας. 

Νωρίτερα είχε μαθητεύσει στις μπριγάδες θρυλικών εστιατορίων της Αθήνας των 00’s, όπως οι «Ορίζοντες Λυκαβητού» την εποχή που ο Γιάννης Γκελντής έδινε ρέστα, το «Semiramis» του Κεφαλαρίου, με head chef τον Γιάννη Λουκάκο, και το βραβευμένο εστιατόριο του Jerome Serres στο ξενοδοχείο «Ηριδανός», με πολλούς ακόμα φερέλπιδες νέους μάγειρες της εποχής, όπως ο Νίκος Καραθάνος, ο Μιχάλης Νουρλόγλου, ο Τάσος Μαντής και ο Θανάσης Σταμούδης. 

Εκεί όμως, που όπως λέει και ο ίδιος, έμαθε να μαγειρεύει ήταν στο «Maze», το εστιατόριο με την υπογραφή του Gordon Ramsay στο Λονδίνο, αλλά και το «Mugaritz» στο Σαν Σεμπαστιάν, όπου βρέθηκε για ένα stage πριν από μια πενταετία, και έκτοτε επιστρέφει κάθε χρόνο. Στο ενδιάμεσο έφτιαξε (μετρημένους) ένα εκατομμύριο κεφτέδες στο «Rock’n’balls», όπου βρισκόταν μέχρι πρόσφατα, έως ότου η γνωριμία του με τους επιχειρηματίες γνωστών μαγαζιών της Γλυφάδας, οι οποίοι είχαν κλείσει τον χώρο του «Feedέl», του επέτρεψε να υλοποιήσει το concept κουζίνας που είχε στο μυαλό του. 

 [thetoc.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
6
=