Γιατί οι διάσημοι φοβούνται τη χήρα του Χιου Χέφνερ

Τελευταία ενημέρωση: 2017-10-01, 15:50:31
Πηγή φωτό: AP/Matt Sayles
Γιατί οι διάσημοι φοβούνται τη χήρα του Χιου Χέφνερ

Ο ιδρυτής του Playboy, Χιου Χέφνερ πέθανε αυτή την εβδομάδα σε ηλικία 91 ετών, αφήνοντας την χήρα του, Κρίσταλ Χάρις άφραγκη. Τώρα όμως οι διάσημοι που παρέλασαν κάποια στιγμή από την έπαυλη των οργίων, φοβούνται πως η χήρα μπορεί να αποκαλύψει τα πάντα για την άγρια σεξουαλική ζωή του Χέφνερ, αλλά και τα ονόματα όσων πέρασαν από το κρεβάτι του.

Ο διάσημος εκδότης του Playboy, ήταν διαβόητος για τον τρόπο ζωής του, κάνοντας άγρια πάρτι στην έπαυλή του στο Λος Άντζελες, περιστοιχισμένος πάντα από τα «κουνελάκια» του. Ωστόσο, πηγές ισχυρίζονται πως ο Χέφνερ ήξερε να κρατά το στόμα του κλειστό σχετικά με τις κατακτήσεις του.

Τώρα όμως, οι φίλοι και η οικογένεια του Χιου Χέφνερ, φοβούνται πως η χήρα, που σημειωτέον δε θα πάρει τίποτα από την περιουσία του, μπορεί να αποκαλύψει όχι μόνο τα μυστικά της σεξουαλικής του ζωής, αλλά και την κατάσταση της υγείας του λίγο πριν πεθάνει.

Μια πηγή δήλωσε στην Daily Star: «Οι προσφορές από αμερικανικά ΜΜΕ έχουν ήδη αρχίσει να φτάνουν στην πόρτα της Κρίσταλ. Κι ενώ ο Χεφ ήταν κύριος όσον αφορά τις κατακτήσεις του, η Κρίσταλ μάλλον δεν θα κάνει το ίδιο. Κάποιοι από εμάς ανησυχούν πως θα ξεσκεπάσει όλα του τα μυστικά».

Να σημειωθεί πως η Κρίσταλ Χάρις δεν περιλαμβάνεται στη διαθήκη του Χιου Χέφνερ. Η περιουσία του, που αγγίζει τα 43 εκατομμύρια δολάρια θα χωριστεί ανάμεσα στα 4 παιδιά του, το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας καθώς και μια λίστα φιλανθρωπικών οργανώσεων που στήριζε ο ιδρυτής του Playboy.

iefimerida.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
3
=