Ανδρέας Μπάρκουλης: Ανοίχτηκε η διαθήκη του. Ποιοι εχουν αντιρρήσεις

Τελευταία ενημέρωση: 2016-12-16, 10:22:54
Ανδρέας Μπάρκουλης: Ανοίχτηκε η διαθήκη του. Ποιοι εχουν αντιρρήσεις

Μοναδικοί κληρονόμοι του Ανδρέα Μπάρκουλη είναι ο 14χρονος γιος του Νικόλας και η τελευταία του σύζυγος Μαίρη. Σύμφωνα με την Espresso, η μυστική διαθήκη του εμβληματικού ζεν πρεμιέ ανοίχτηκε ανήμερα του Αγίου Νικολάου, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

Με την ανακοίνωση του περιεχομένου της διαθήκης, σύμφωνα με την εφημερίδα, η κόρη του ηθοποιού από τον πρώτο του γάμο ανακοίνωσε πως δεν θα προσβάλει τη διαθήκη. Πιο συγκεκριμένα η Βίκυ Μπάρκουλη από την πλευρά της σεβάστηκε την επιθυμία του πατέρα της σε αντίθεση με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Δικαιωμάτων Ελλήνων Ηθοποιών “Διόνυσος”, που δεν τη δέχεται. Η Μαίρη Μπάρκουλη αναφέρει χαρακτηριστικά : «Φέρνει αντιρρήσεις και απαιτεί μέρος από τα δικαιώματα του Ανδρέα Μπάρκουλη να μοιραστούν σε όλους τους συγγενείς πρώτου βαθμού».

«Η ύπαρξη της διαθήκης δεν ήταν γνωστή σε κανέναν άλλον και γράφτηκε σχεδόν πριν από 13 χρόνια, λίγο πριν από τη βάφτιση του Νικόλα. Γνώριζα από τον ίδιο πως θα άφηνε το 50% των πνευματικών και των συγγενικών δικαιωμάτων του (και όλα τα υπόλοιπα) στο Νίκο και το 50% σε εμένα με τον όρο να μην ξαναπαντρευτώ ποτέ. Αυτός ο όρος τελικά δεν υπήρχε στη διαθήκη που ανοίχτηκε. Ήταν μάλλον ένα αστείο του συζύγου μου. Επιθυμούσε να εξασφαλίσει τον Νίκο, καθώς αυτό που τον προβλημάτιζε ήταν πως θα άφηνε πίσω του ένα ανήλικο παιδί και μάλιστα σε... χέρια μανιακών που θέλουν να το κατασπαράξουν», εξηγεί η Μαίρη Μπάρκουλη.

Να σημειωθεί πως ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε ένα ακόμα γιο, τον Ντιρλάντ, που προέκυψε από έναν μεγάλο έρωτα του ηθοποιού με μία χορεύτρια.

(tff.gr)

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
6
=