ΛΑΡΙΣΑ

Είχε ναρκωτικά στις φυλακές

είχε-ναρκωτικά-στις-φυλακές-659196

Συνελήφθη κρατούμενος του Σωφρονιστικού Καταστήματος Λάρισας για κατοχή ναρκωτικών.

Έχουμε ακούσει και διαβάσει τα τελευταία χρόνια αρκετές ιστορίες περί ναρκωτικών μέσα στις φυλακές. Όταν κάτι τέτοιο δημοσιοποιείται τότε ο καθένας προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες αλλού και να αποφύγει δυσάρεστες περιπέτειες.

Η αναφορά αυτή γίνεται γιατί και στις φυλακές Λάρισας υπήρξε περιστατικό όπου κρατούμενος σε έρευνα που του έγινε βρέθηκε να κατέχει ναρκωτικά, όπως αναφέρεται και στο δελτίο τύπου της αστυνομίας.

Πιο αναλυτικά συνελήφθη, χθες (25-09-2013) το μεσημέρι στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 28χρονος, αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας, κρατούμενος των Φυλακών, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σε έρευνα που διενήργησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο κελί του κρατουμένου βρήκαν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε μαξιλαροθήκη του κρεβατιού του, δύο χάρτινες συσκευασίες με τρίμματα ναρκωτικού δισκίου, συνολικού βάρους (1,3) γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά παραδόθηκαν στον αστυνομικούς και κατασχέθηκαν.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος κρατείται στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Λάρισας από 10-06-2013, ως υπόδικος για το αδίκημα της ληστείας από κοινού κατά συναυτουργία.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

onlarissa.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου