ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Έκλεψε έγγραφα από σταθμευμένο ΙΧ και εκβίαζε την ιδιοκτήτρια

λάρισα-έκλεψε-έγγραφα-από-σταθμευμέν-659609

Η 49χρονη γυναίκα έπεσε από τα σύννεφα όταν άκουσε τον άγνωστο τότε δράστη να της ζητάει χρηματική αμοιβή για να της επιστρέψει τα κλοπιμαία

Δεν βρήκε κάτι πολύτιμο στο σταθμευμένο αυτοκίνητο που διέρρηξε στη Λάρισα ένας 37χρονος Έλληνας κακοποιός, πήρε όμως την άδεια κυκλοφορίας, το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, το δίπλωμα οδήγησης και την κάρτα ελέγχου Κ.Τ.Ε.Ο. και εκβίαζε την ιδιοκτήτρια ζητώντας χρήματα για να τα επιστρέψει!

Η 49χρονη γυναίκα έπεσε από τα σύννεφα όταν σήκωσε το τηλέφωνο λίγες ώρες μετά την κλοπή και άκουσε τον άγνωστο τότε δράστη να της ζητάει χρηματική αμοιβή το ύψος της οποίας δεν καθόρισε, για να της επιστρέψει τα κλοπιμαία! Όμως, δεν δίστασε να καταφύγει στην Ασφάλεια, άνδρες της οποίας οργάνωσαν επιχείρηση για να παγιδεύσουν τον εκβιαστή.

Σε νεότερη επικοινωνία, η 49χρονη συμφώνησε να δώσει χρήματα στο δράστη και έκλεισαν ραντεβού. Μόλις, όμως, εκείνος της παρέδωσε τον φάκελο με τα έγγραφα, οι αστυνομικοί που καραδοκούσαν τον ακινητοποίησαν. Το ποδήλατο με το οποίο πήγε στη συνάντηση κατασχέθηκε και η προέλευσή του ερευνάται, ενώ ο 37χρονος που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές και ναρκωτικά οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για κλοπή και απόπειρα εκβίασης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου