ΛΑΡΙΣΑ

Για διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθη 34χρονος στον Τύρναβο

για-διακίνηση-ναρκωτικών-συνελήφθη-34χ-664864

Η αστυνομία αξιοποίησε πληροφορίες

Συνελήφθη, χθες (20-09-2013) το απόγευμα στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 34χρονος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες ο συλληφθείς διακινεί ναρκωτικά, οι αστυνομικοί έθεσαν την οικία του υπό διακριτική επιτήρηση.

Χθες (20-09-2013) το απόγευμα ο 34χρονος ευρισκόμενος έξω από την οικία του, αντιλήφθηκε την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο και εισήλθε σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή, απ’ όπου εκσφενδόνισε σε διπλανό οικόπεδο πέντε νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 2,8 γραμμαρίων.

Μέσα στην οικοδομή και πλησίον του συλληφθέντος βρέθηκαν επίσης, τέσσερα ναρκωτικά δισκία.

Η ηρωίνη και τα ναρκωτικά δισκία κατασχέθηκαν και όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 34χρονος προόριζε τις ναρκωτικές αυτές ουσίες για εμπορία.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, μία κάρτα SIM και το χρηματικό ποσό των 215 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου