ΛΑΡΙΣΑ

«Απάντηση στην ανασφάλεια του μνημονίου» ζήτησε από την Αγιά ο Γελαλής

απάντηση-στην-ανασφάλεια-του-μνημον-672568

Τις πολιτικές εξελίξεις, τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τις προτάσεις εξόδου της χώρας από την κρίση ανέλυσε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία του βουλευτή Λάρισας Δημήτρη Γελαλή κατά τη διάρκεια περιοδείας τους στην Αγιά.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής, ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Αγιάς Χρήστος Καββαδίας, τα τοπικά στελέχη Βασίλης Καψάλης και Γιάννης Πουρέγκας και ο Θανάσης Κουτσοκέρας στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου περιοδεία στην αγορά και στα καταστήματα της Αγιάς. Το κλιμάκιο ήρθε σε επαφή με επαγγελματίες και εμπόρους της περιοχής, συζήτησαν για την φορολογία που εξουθένωσε τις επιχειρήσεις και τα άδεια αποθεματικά των ταμείων του ΟΑΑΕ τονίζοντας ότι: «Η εφαρμογή της πολιτικής της ακραίας λιτότητας από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ οδήγησε τους επιχειρηματίες στην εξαθλίωση, ώθησε τον ΟΑΑΕ και την κοινωνική ασφάλιση σε κατάρρευση και μηδένισε τον τζίρο των μικρών επιχειρήσεων, οι οποίες δεν μπορούν να επιβιώσουν και κλείνουν κατά δεκάδες».

Ο βουλευτής από την πλευρά του ανέφερε ότι: «Η κυβέρνηση συνεχίζοντας ακάθεκτη το καταστροφικό της έργο βάζει νέους φόρους και λουκέτα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, οδηγεί σε απόγνωση εκατοντάδες συμπολίτες μας, αυξάνοντας ραγδαία την κοινωνική αδικία, την ανεργία και την φτώχεια. Η κυβέρνηση Σαμαρά έχει διαλέξει στρατόπεδο βάζοντας την τεράστια πλειοψηφία της κοινωνίας απέναντι της.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με την προώθηση πολιτικών αναδιάρθρωσης, λειτουργικού εκσυγχρονισμού και παραγωγικής ανασυγκρότησης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, με ταυτόχρονη αναβάθμιση, ανανέωση και αναζωογόνηση των επιχειρήσεων, με τους επιχειρηματίες ζωντανούς και ενεργητικούς θα δημιουργήσει ένα νέο μέλλον για τις επιχειρήσεις και θα δώσει νέα ώθηση στην οικονομία της χώρας.

Από εδώ και πέρα πρέπει να απαντήσουμε στην ανασφάλεια και στον φόβο που καλλιεργεί η κυβέρνηση, οργανώνοντας την ελπίδα και την νίκη μας. Τώρα είναι η ώρα της ενότητας και του αγώνα για τα συμφέροντα μας και για τις ανάγκες μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου