ΛΑΡΙΣΑ

Σε Λιτόχωρο, Κατερίνη ο Δημήτρης Γελαλής

σε-λιτόχωρο-κατερίνη-ο-δημήτρης-γελαλ-684806

Περιοδεία του βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει ΔΕΘ

Στα πλαίσια εξόρμησης για το αντικυβερνητικό συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, ημέρα εγκαινίων της 78ης ΔΕΘ, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Δημήτρη Γελαλή, περιόδευσαν στο Δήμο Πιερίας.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής, ο συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Ζήσης Ζάννας, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλαγή Πορείας στο δήμο Δίου – Ολύμπου» Γρηγόρης Βεγλιρής και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Λιτοχώρου, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης περιοδεία στο Λιτόχωρο, όπου είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να έρθουν σε επαφή με κατοίκους και μικροεπαγγελματίες της περιοχής.

Στη συνέχεια του προγράμματος ο βουλευτής, η συντονίστρια ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνης Γνωσούλα Χαϊλατζίδου, ο δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης Αντωνης Μάντζιος, και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνης, πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης περιοδεία στην πόλη της Κατερίνης.

Ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Ρέχα και να συζητήσουν για τη δυσμενή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει επαγγελματίες της επαρχίας, την αδυναμία τους να ανταπεξέλθουν στην εξόφληση των οφειλών τους των ασφαλιστικών τους ταμείων και ληξιπρόθεσμων χρεών προς εφορίες εξαιτίας της ανάλγητης πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Το κλιμάκιο συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής, ενημερώνοντάς τους για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και απεύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στις κινητοποιήσεις της ΔΕΘ. Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «είναι αναγκαία η δημιουργία ενός μετώπου πολιτικής ανατροπής ώστε να οδηγηθεί άμεσα η χώρα υπό το βάρος των λαϊκών κινητοποιήσεων σε εκλογές και την ανάδειξη κυβέρνησης της Αριστεράς για τον απεγκλωβισμό από τα μνημόνια της φτώχειας και της εξαθλίωσης.

Οι εξορμήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ΔΕΘ και τον αγώνα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική συνεχίζονται. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλο τον λαό να δώσει αγωνιστικό παρόν στις κινητοποιήσεις της ΔΕΘ, ή εμείς ή αυτοί!».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου