ΛΑΡΙΣΑ

«Πολιτική αδεξιότητα» επιρρίπτει στον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας ο Τζανακούλης

πολιτική-αδεξιότητα-επιρρίπτει-στ-688552

Δηκτική η απάντηση του δημάρχου Λαρισαίων στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας για τα περί «βλαχοδημάρχων» του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λαρισαίων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Καλά θα έκανε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας να απηύθυνε τις παραινέσεις του προς τον πρόεδρο του κόμματος κ. Αλ. Τσίπρα, ο οποίος κατηγοριοποιεί συλλήβδην όλους τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης με απαξιωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, αντί να προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμάζευτα.

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοκρατικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης κ. Κ. Τζανακούλης κάλεσε εξ’ αρχής τον κ. Τσίπρα να κατονομάσει ποιους αποκαλεί με τρόπο ισοπεδωτικό «φθαρμένους» και «βλαχοδήμαρχους». Φυσικά δεν το έκανε.

Αντ’ αυτού το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας συνεχίζει την ισοπεδωτική και απαξιωτική συμπεριφορά προφανώς για να τονίσει την …αριστοκρατική καταγωγή των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του, αφού φαίνεται πως κατάγονται από τζάκια και δεν είναι άξεστοι και χωρικοί ώστε να υπαχθούν στην τάξη των «βλαχοδημάρχων».

Αντί λοιπόν να καταφεύγουν στο «έγκυρα λεξικά» για να δικαιολογήσουν τον κομματικό σοβινισμό του κ. Τσίπρα (αφού τέτοιου είδους αναφορές συνιστούν ακραίο παράδειγμα κομματικού σοβινισμού) προσπαθούν με ευφυολογήματα να καλύψουν την πολιτική «πατάτα» του προέδρου του κόμματος τους.

Φαίνεται πως η «μόρφωση» τόσο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και των αριστοκρατικής καταγωγής στελεχών του, εξαντλείται στην ανάγνωση λεξικών κι όχι στην εμβάθυνση του πολιτικού πολιτισμού και του ρόλου της Αυτοδιοίκησης Δυστυχώς όμως, ούτε ο Τριανταφυλλίδης, ούτε ο Μπαμπινιώτης θα τους απαλλάξουν από τις επιπτώσεις της πολιτικής αδεξιότητας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου