ΛΑΡΙΣΑ

Στην τελική ευθεία για το 2ο Ανταλλακτικό Παζάρι Λάρισας

στην-τελική-ευθεία-για-το-2ο-ανταλλακτι-688655

Μετά την επιτυχία και την αποδοχή που γνώρισε από τους συμπολίτες μας το 1ο Ανταλλακτικό Παζάρι της Τράπεζας Χρόνου του Δήμου Λαρισαίων, προχωράμε στη διοργάνωση και διεξαγωγή του 2ου Ανταλλακτικού Παζαριού με το σύνθημα «Αυτό που σου λείπει κάποιος το προσφέρει, αυτό που σου περισσεύει κάποιος το χρειάζεται».

Ελάτε να ενισχύσουμε τον θεσμό της ανταλλακτικής οικονομίας στην πόλη μας την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου από τις 17:00 έως τις 21:00 στην Πλατεία Λαμπρούλη στο Λόφο Φρουρίου και να ανταλλάξουμε αντικείμενα που δεν χρειαζόμαστε!

Πάρτε λοιπόν όσα από τα παλιά σας ρούχα, βιβλία, παιχνίδια, σχολικά είδη, ηλεκτρικές μικροσυσκευές, cd, dvd, χειροποίητες κατασκευές και ότι άλλο σας περισσεύει, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση και πάρτε μέρος στο 2ο Ανταλλακτικό Παζάρι της Τράπεζας Χρόνου του Δήμου Λαρισαίων!

Κατά τη διάρκεια του παζαριού, θα υπάρχουν τοποθετημένα στο χώρο της εκδήλωσης καλάθια συλλογής τροφίμων και φαρμάκων, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Κοινωνικού Φαρμακείου και Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου Λαρισαίων!

Για περαιτέρω πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στο 2 Ανταλλακτικό Παζάρι επικοινωνήστε με την Τράπεζα Χρόνου στο τηλ 2410-232978.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου