ΛΑΡΙΣΑ

Εγκαίνια την Τρίτη για τα έργα στη Νέα Σμύρνη

εγκαίνια-την-τρίτη-για-τα-έργα-στη-νέα-σ-691704

Οι παρεμβάσεις που έλαβαν χώρα με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων της συνοικίας θα εγκαινιαστούν στις 7 το απόγευμα της Τρίτης.

Στη συνοικία Ν. Σμύρνη της Λάρισας που αποτελεί και τόπο κατοικίας των ROM της πόλης, εκτελέστηκαν ορισμένα έργα αναβάθμισης της περιοχής που στόχο έχουν την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων.

Οι παρεμβάσεις που έγιναν ήταν οι εξής:

Κατασκευή με σκυρόδεμα μικρού πλάτους ανώνυμου οδού παραπλεύρως των γραμμών του ΟΣΕ και ανακατασκευή τμήματος οδού Βοιωτίας.Κατασκευή τοιχίου οπλισμένου σκυροδέματος, στον ανώνυμο δρόμο παραπλεύρως της ΠΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης με σκοπό την υποστήριξη του πρανούς αλλά και την εξυγίανση της περιοχής. Η ανακατασκευή της παιδικής χαράς κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να αποκτήσει τις προϋποθέσεις και προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την ασφαλή χρήση της από τα παιδιά. Οι βασικές εργασίες αφορούν στην κατασκευή περίφραξης ύψους 1,40μ. η οποία θα διαθέτει είσοδο μόνο προς την πλευρά της πλατείας για λόγους ασφάλειας, στην αντικατάσταση της άμμου και στην τοποθέτηση νέων οργάνων παιδικής χαράς τα οποία να διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και προδιαγραφές που να τα καταστούν ασφαλή προς χρήση.Ανακατασκευή παιδικής χαράς και αναβάθμιση φωτισμού στη πλατεία Αγ. Δημητρίου. Η ανακατασκευή της παιδικής χαράς κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να αποκτήσει τις προϋποθέσεις και προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την ασφαλή χρήση της από τα παιδιά. Οι βασικές εργασίες αφορούν στην κατασκευή περίφραξης ύψους 1,40μ. η οποία θα διαθέτει είσοδο μόνο προς την πλευρά της πλατείας για λόγους ασφάλειας, στην αντικατάσταση της άμμου και στην τοποθέτηση νέων οργάνων παιδικής χαράς τα οποία διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και προδιαγραφές που τα καταστούν ασφαλή προς χρήση.Κατασκευή παιδικής χαράς και δικτύου φωτισμού στο ΟΤ 1067 που περιλαμβάνει τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων, κατασκευή περίφραξης στην παιδική χαρά και τοποθέτηση νέων μεταλλικών οργάνων εγκιβωτισμένων σε βάσεις από σκυρόδεμα. κατασκευασμένων σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ 1176 και ΕΛΟΤ ΕΝ 1177 που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των παιδιώνΣυμπλήρωση φωτισμού σε διάφορες οδούς της συνοικίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου