ΛΑΡΙΣΑ

Συνεργασία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό

συνεργασία-του-ιασω-θεσσαλίας-με-τη-λα-709335

Επίσκεψη πολιτικών και επιχειρηματιών της πλούσιας αφρικανικής χώρας

Πολυμελή αντιπροσωπεία επιχειρηματιών και εκπροσώπων της πολιτικής ζωής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό υποδέχτηκε το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2013, μετά από πρόσκληση του Γενικού Διευθυντή κ. Σωκράτη Μητσιάδη.

Οι επισκέπτες κουβέντιασαν με μέλη της Διοίκησης του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για τις δυνατότητες και τις προοπτικές συνεργασίας που μπορούν να αναπτύξουν τόσο στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών, όσο στην παροχή τεχνογνωσίας ως προς τη διαχείριση ιατρικών δομών.

Κατόπιν, ξεναγήθηκαν σε όλους του χώρους της Κλινικής και εξέφρασαν το θαυμασμό τους για την άρτια οργάνωση και τον σύγχρονο ιατρο-τεχνολογικό εξοπλισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αντιπροσωπεία τόνισε ότι η ύπαρξη διεθνών πιστοποιήσεων, όπως η πιστοποίηση κατά ISO και κατά Temos, αποτελούν παράγοντες που προσδίδουν στην Κλινική κύρος και προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά σε ιατρούς και ασθενείς.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (πρώην βελγικό Κονγκό) είναι μία πλούσια χώρα με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης, έχει 70.000.000 πληθυσμό, ενώ η πρωτεύουσα Κινσάσα αποτελείται από 15.000.000 κατοίκους και το 40% του πληθυσμού έχει βιοτικό επίπεδο άνω του μέσου όρου.

Η επίσκεψη έγινε με τη συνδρομή του Κονγκο-ελληνικού επιμελητηρίου που στόχος του είναι να ισχυροποιηθούν οι υπάρχουσες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, οι οποίες θα επεκταθούν σε οικονομικούς και εμπορικούς δρόμους ώστε να επιτευχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επιχειρηματικές συνεργασίες.

Η νοσηλεία ασθενών και η φιλοξενία πολιτών του Κονγκό στην περιοχή μας είναι πρώτη προτεραιότητα του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου