«Προκαλεί ο ΟΑΕΕ» τονίζει το Επιμελητήριο Λάρισας

Τελευταία ενημέρωση: 2013-08-08, 18:08:42
«Προκαλεί ο ΟΑΕΕ» τονίζει το Επιμελητήριο Λάρισας

Πάγωμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών αξιώνει το Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει πως «σε μία περίοδο πρωτοφανούς ύφεσης, όπως αυτή που βιώνει τα τελευταία χρόνια η ελληνική κοινωνία, το τελευταίο που περιμένει κάθε λογικός άνθρωπος είναι ανάλγητες και προκλητικές ενέργειες, όπως αυτή της διοίκησης του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών.

Το έγγραφο που απέστειλε στους ασφαλισμένους του Οργανισμού οι οποίοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, με τίτλο "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ", δηλαδή η σαφέστατη απειλή για τη λήψη αναγκαστικών μέτρων κατά συναδέλφων μας που βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, μόνο αγανάκτηση και αποτροπιασμό προκαλεί.

Το Επιμελητήριο Λάρισας καταδικάζει αυτή την τακτική της διοίκησης του ΟΑΕΕ η οποία φαίνεται ότι αδιαφορεί για τον παράγοντα "άνθρωπο". Την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίοι επαγγελματίες δίνουν αγώνα επιβίωσης, είναι ανεπίτρεπτο ένας κρατικός οργανισμός να χρησιμοποιεί εκβιαστικές μεθόδους και απειλές, μη λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική αδυναμία ορισμένων που μέχρι τώρα ήταν συνεπείς στην καταβολή των εισφορών τους. Ζητάμε από την κυβέρνηση την έναρξη ενός ουσιαστικού διαλόγου με τους εμπόρους και τους επαγγελματίες, ώστε να εξευρεθεί βιώσιμη και ρεαλιστική λύση.

Διεκδικούμε πάγωμα των ληξιπρόθεσμων οφειλώνΜείωση των εισφορών.Θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας»

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
4
=