ΛΑΡΙΣΑ

Τεράστια ποσότητα λαθραίων τσιγάρων στα Τέμπη

τεράστια-ποσότητα-λαθραίων-τσιγάρων-717986

Στα ίχνη διεθνούς κυκλώματος διακίνησης λαθραίων τσιγάρων βρίσκονται οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, μετά την κατάσχεση μιας ιδιαίτερα μεγάλης ποσότητας που μπορεί να ξεπερνά το μισό εκατομμύριο πακέτα, μέσα σε νταλίκα στα παλιά διόδια Τεμπών.

Η επιτυχία για τον εντοπισμό του λαθραίου φορτίου ανήκει στους αστυνομικούς της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Τεμπών, που έκαναν τυχαίο έλεγχο στον τράκτορα και το επικαθήμενο που ρυμουλκούσε η νταλίκα, η οποία εκτελούσε δρομολόγιο προς τη Θεσσαλονίκη χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστός ο τελικός προορισμός της.

Μέσα, βρήκαν ένα κοντέινερ και όταν το άνοιξαν για να το ελέγξουν, διαπίστωσαν ότι στο εσωτερικό του ήταν αποθηκευμένα περισσότερα από 1.000 κιβώτια τα οποία περιείχαν κούτες τσιγάρων και καπνού χωρίς την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού δημοσίου! Η καταμέτρηση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

Η νταλίκα και το επικαθήμενο κατασχέθηκαν και ο νεαρός οδηγός συνελήφθη και ανακρίνεται για να διαπιστωθεί αν το παράνομο φορτίο προοριζόταν για εσωτερική κατανάλωση ή θα κατέληγε σε κάποια άλλη βαλκανική χώρα. Παράλληλα, αναζητείται ο αποστολέας του κοντέινερ με τα περίπου 500.000 λαθραία πακέτα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου