ΛΑΡΙΣΑ

Βόμβα σε πολυκατοικία στη Λάρισα όπου διαμένει εισαγγελέας

βόμβα-σε-πολυκατοικία-στη-λάρισα-όπου-720850

Σε βομβιστική ενέργεια οφείλεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα στις 4.14 τα ξημερώματα σε πολυκατοικία σε κεντρικό σημείο της Λάρισας (οδός Μανδηλαρά), στην οποία διαμένει εισαγγελέας, η οποία είχε χειριστεί υπόθεση γνωστού κακοποιού.

Στόχος, όπως όλα δείχνουν, ήταν η εισαγγελέας Σοφία Πετράκη, η οποία είχε χειρισθεί τις δύο δικογραφίες για τις απόπειρες απόδρασης κρατουμένων – η πρώτη του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού και η δεύτερη έντεκα Αλβανών κρατουμένων – από τις φυλακές της πόλης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εισαγγελέας, που την ώρα της έκρηξης δεν ήταν στο οίκημα, βρίσκεται εκτός Λάρισας, αλλά εντός των ορίων του νομού και έχει ήδη αποσταλεί αστυνομική προστασία.

Στο μεταξύ, έχει γίνει και προσαγωγή ενός 39χρονου από την Καλαμάτα ο οποίος εθεάθη στην περιοχή, λίγο μετά την έκρηξη, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητείται και δεύτερος δράστης.

Βόμβα σε σπίτι εισαγγελέα στη Λάρισα - Ανακρίνεται 39χρονος

Στο σημείο, το οποίο είναι αποκλεισμένο, βρίσκονται άνδρες της Σήμανσης και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, οι οποίοι παρουσία εισαγγελέα ερευνούν τον χώρο.

Βόμβα σε σπίτι εισαγγελέα στη Λάρισα - Ανακρίνεται 39χρονος

Στην περιοχή, η εικόνα θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, καθώς σε ακτίνα 80 μέτρων έχουν σπάσει τζαμαρίες παρακείμενων καταστημάτων, έχουν υποστεί ζημιές αυτοκίνητα, ενώ περίοικοι αναφέρουν ότι και σε πολλά διαμερισμάτα, υπάρχουν σοβαρές ζημιές

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου