ΛΑΡΙΣΑ

«Βαφτίσια» στην Λάρισα

βαφτίσια-στην-λάρισα-722450

Την σπαρταριστή κωμωδία του Νίκου Μουτσινά και της Τζένης Διαγούπη, τα «Βαφτίσια» θα απολαύσουν οι θεατρόφιλοι της Λάρισας σήμερα, την Τρίτη 9 Ιουλίου στις 21.15 στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της πανελλήνιας καλοκαιρινής περιοδείας. Η παραγωγή της Live2, παρουσιάζεται στη Λάρισα σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας.

Πρωταγωνιστούν με σειρά εμφάνισης οι: Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια, Φωτεινή Ντεμίρη, Θανάσης Αλευράς, Τζένη Διαγούπη, Αθηνά Οικονομάκου, Ελένη Καρακάση και Ματίνα Νικολάου. Το κείμενο έγραψαν οι: Νίκος Μουτσινάς – Τζένη Διαγούπη, τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Μουτσινάς,

βοηθός σκηνοθέτη είναι η Ματίνα Νικολάου, τα σκηνικά δημιούργησε η Λία Ασβεστά, τα κοστούμια η Έβελυν Σιούπη, τις χορογραφίες η Έλενα Γεροδήμου και την μουσική επιμελήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.

Σύμφωνα με την υπόθεση του έργου ο Σωτήρης Παπατζάλας (Νίκος Μουτσινάς) και η Βικτώρια Τρικούπη – Παπατζάλα (Ζέτα Μακρυπούλια) βαφτίζουν το παιδί τους. Στη βάφτιση θα παρευρεθούν ο αδελφός του Σωτήρη (Θανάσης Αλευράς) και η γυναίκα του (Τζένη Διαγούπη), που έρχονται από την Πάτρα για το μυστήριο, η μητέρα του Σωτήρη, που πάσχει από άνοια (Φωτεινή Ντεμίρη), η Ρωσίδα που την προσέχει (Αθηνά Οικονομάκου) και τέλος η κουμπάρα από την Αμερική (Ελένη Καρακάση).

Τι θα συμβεί στη μάζωξη όλων αυτών των συγγενών; Πόσες αντιζηλίες, διαμάχες, κρυμμένα μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια; Πώς θα μπορέσουν να συνυπάρξουν αρμονικά έστω και για λίγες ώρες; Πόσο χαμηλά μπορούν να πέσουν; Και το μεγάλο ερώτημα είναι: τα Βαφτίσια… θα γίνουν τελικά; Οι ήρωες, φιγούρες που κινούνται στα όρια της υπερβολής και διακατέχονται από μπόλικη τρέλα, θα σας προσφέρουν ένα δίωρο αληθινής απόλαυσης με πολύ γέλιο, πολλές ανατροπές, πολλές παρεξηγήσεις και πολλούς έρωτες.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 15 ευρώ και προπώληση πραγματοποιείται στα: www.livetickets.gr και στα βιβλιοπωλεία: Παπαναστασίου 57, τηλέφωνο 2410 – 549 326 και Παιδεία Μεγάλου Αλεξάνδρου 6, τηλέφωνο 2410-538597. Χορηγός επικοινωνίας για τις παραστάσεις στην Θεσσαλία είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου