ΛΑΡΙΣΑ

Έτοιμος για «μακελειό» ήταν κρατούμενος των φυλακών Λάρισας

έτοιμος-για-μακελειό-ήταν-κρατούμε-725514

Οπλισμένος σαν… αστακός ήταν ένας αλλοδαπός κρατούμενος των φυλακών Λάρισας, αφού μέσα στο κελί του βρέθηκαν τέσσερα αυτοσχέδια μαχαίρια που είχε κατασκευάσει από τις λάμες του κρεβατιού του

Οι πληροφορίες ότι ένας αλλοδαπός κρατούμενος σχεδίαζε αιματηρές συμπλοκές μέσα στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Λάρισας, έκαναν τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να κάνουν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κελί όπου φιλοξενείται.

Η έρευνα που έκαναν απέδειξε ότι οι πληροφορίες ήταν σωστές και ο 42χρονος Αλβανός έγκλειστος ετοίμαζε πραγματικό μακελειό, καθώς ήταν εξοπλισμένος σαν… αστακός με αυτοσχέδια μαχαίρια τα οποία είχε κατασκευάσει ο ίδιος από λάμες που είχε ξεκολλήσει από το κρεβάτι του! Μάλιστα, δεν του έφτανε ένα μαχαίρι, αλλά είχε κατασκευάσει τέσσερα!

Τα αυτοσχέδια μεταλλικά μαχαίρια που είχαν μήκος από 19 ως 34 εκατοστά κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στους αστυνομικούς του Α’ τμήματος Λάρισας, οι οποίοι ανέλαβαν την προανάκριση για να εξακριβώσουν πότε και εναντίον ποιων σκόπευε να τα χρησιμοποιήσει ο αλλοδαπός κρατούμενος. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου