ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Πέταξαν στο δρόμο ναρκωτικά…

λάρισα-πέταξαν-στο-δρόμο-ναρκωτικά-781253

Τρεις ημεδαποί, δύο 21χρονοι και ένας 23χρονος, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και αγοράς ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν προχθές το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο κι αντιλαμβανόμενοι την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο, πέταξαν στο οδόστρωμα δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 18,6 γραμμαρίων.

Οι ποσότητες κάνναβης κατασχέθηκαν, καθώς επίσης το χρηματικό ποσό των 75 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο 21χρονοι θα αγόραζαν τις ποσότητες κάνναβης από τον 23χρονο, έναντι του χρηματικού ποσού των πενήντα 50 ευρώ.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του 23χρονου, κατά την οποία βρέθηκαν, επιπλέον και κατασχέθηκαν: μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους 1,2 γραμμαρίων, μία (1) χάρτινη συσκευασία με κάνναβη, βάρους 0,9 γραμμαρίων, ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1.490 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου