ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα : Επιχείρησε να ληστέψει ιδιοκτήτρια περιπτέρου

λάρισα-επιχείρησε-να-ληστέψει-ιδιοκτ-791604

Συνελήφθη στις 18-04-2013 τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας, ένας 24χρονος, ο οποίος επιχείρησε να ληστέψει ιδιοκτήτρια περιπτέρου με ψεύτικο όπλο.

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα, ο 24χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με ολοπρόσωπη κουκούλα, μετέβη σε περίπτερο και επιχείρησε να αφαιρέσει χρήματα από την 52χρονη ημεδαπή ιδιοκτήτρια του, απειλώντας την με ψεύτικο όπλο, όμως δεν τα κατάφερε και τράπηκε σε φυγή, επιβιβαζόμενος σε δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 24χρονο να κινείται με την προαναφερθείσα μοτοσικλέτα, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρέθηκε το ψεύτικο όπλο και κατασχέθηκε.

Επίσης, κατασχέθηκε και η δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία ο 24χρονος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αφαίρεσε χθες (17-04-2013) το βράδυ από κεντρικό σημείο της πόλης και αποδόθηκε στον 41χρονο ιδιοκτήτη της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου