ΛΑΡΙΣΑ

Περιστέρι σήκωσε στο πόδι τη Λάρισα

περιστέρι-σήκωσε-στο-πόδι-τη-λάρισα-714242

Επιχείρηση διάσωσης ενός περιστεριού, στήθηκε στο κέντρο της Λάρισας με την συμμετοχή της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας αλλά και πολιτών οι οποίοι επί ώρα παρακολουθούσαν τις απελπισμένες προσπάθειες του πουλιού, να ξεφύγει από κρεμαστό φανάρι, όπου είχε παγιδευτεί.

Στα πόδια του περιστεριού είχαν μπλεχτεί, σχοινιά, τα οποία όταν «έκατσε» πάνω στο κρεμαστό φανάρι, μπλέχτηκαν σε αυτό με αποτέλεσμα να το καθηλώσουν εκεί, και να μην μπορεί να φύγει. Τις αγωνιώδεις προσπάθειες του αντιλήφθηκαν πολίτες οι οποίοι και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική για την σωτηρία του. Ωστόσο η σκάλα που έφερε το ειδικό κλιμακοφόρο όχημα δεν λειτούργησε και έτσι οι πυροσβέστες τοποθέτησαν πάνω στο καλάθι του κλιμακοφόρου μία κοινή σκάλα που έφεραν περίοικοι, προκειμένου να φθάσουν το σημείο και να σώσουν το περιστέρι.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση διάσωσης δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της πόλης , αφού η κυκλοφορία είχε σταματήσει από την αστυνομία, ώστε να μπορέσουν οι πυροσβέστες να προχωρήσουν στον απεγκλωβισμό.

ΑΜΠΕ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου