Λάρισα : 2ος Διεθνής Αγώνας Ορειβατικού Σκι στον Όλυμπο

Τελευταία ενημέρωση: 2013-03-15, 17:15:11
Λάρισα : 2ος Διεθνής Αγώνας Ορειβατικού Σκι στον Όλυμπο

Μετά τον 1ο πετυχημένο Αγώνα Ορειβατικού Σκι στον Όλυμπο, πέρυσι, ακολουθεί το διήμερο 16-17 Μαρτίου (και με αφορμή και την επετειακή χρονιά από τα 100 χρόνια από την πρώτη ανάβαση και κατάκτηση της κορυφής της Ελλάδας)

Με δύο κριτές της Παγκόσμιας Ομοσπονδία (από Ρουμανία και Ισπανία), με 60 και…αθλητές (μάλιστα υπάρχουν αθλητές από την Αυστρία και την Βουλγαρία αλλά και από την Ελασσόνα με το δικό μας παιδί, τον Νίκο Μεζίλη).

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον πρόεδρο του Χ.Ο.Σ. κ. Γιώργο Τριανταφύλλου, που κάλεσε τον κόσμο, να κατακλύσει το βουνό των θεών και να στηρίξει τους αθλητές, το διήμερο που έρχεται.’’ Είναι σημαντικό για την περιοχή, αφού αν φέτος καταφέρουμε την πλήρη επιτυχία της διοργάνωσης, να φιλοξενούμε από τις επόμενες σεζόν το Παγκόσμιο Κύπελλο, το Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ορειβατικού Σκι.

Είναι τα πρώτα βήματα ανάπτυξης, ήπιου αθλητικού τουρισμού και γνωριμίας με τον Όλυμπο». Ανάλογο κάλεσμα απηύθυνε και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός που τόνισε ότι οι αγώνες αυτοί είναι μια καλή ευκαιρία να προβάλουμε τον Όλυμπο και να αναδείξουμε την Θεσσαλική πλευρά του μυθικού βουνού καθώς και τα παραδοσιακά προϊόντα της επαρχίας Ελασσόνας.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
6
=