ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Λάρισα : Κορυφαίοι αθλητές στο κολυμβητήριο του ΕΑΚΛ

λάρισα-κορυφαίοι-αθλητές-στο-κολυμβη-12817

Τετρακόσιοι αθλητές από 48 σωματεία θα βρίσκονται στη Λάρισα και ειδικότερα στο κολυμβητήριο του ΕΑΚΛ για να πάρουν μέρος στους Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες Κολύμβησης Ανοιχτής κατηγορίας που διεξάγονται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πρόκειται για σημαντική διοργάνωση τόσο από αγωνιστικής όσο και από οικονομικής πλευράς υποστηρίχτηκε στην συνέντευξη τύπου από τους διοργανωτές που κάλεσαν τους Θεσσαλούς να παρακολουθήσουν τους αγώνες όπου θα δώσουν το παρών κορυφαίοι αθλητές της κολύμβησης με στόχο να καταρρίψουν ατομικά πανελλήνια ρεκόρ μιας και οι συγκεκριμένοι αγώνες αποτελούν πρόκριμα για τις διεθνείς διοργανώσεις του φετινού καλοκαιριού.

Οι αγώνες ξεκίνησαν σήμερα το πρωί με την διεξαγωγή των προκριματικών ενώ αύριο στις 15:45 θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης της διοργάνωσης και την Κυριακή στις 4 το απόγευμα οι τελικοί. Μεταξύ των αθλητών που αναμένεται να βρεθούν στο κολυμβητήριο του ΕΑΚΛ είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής ανοιχτής θαλάσσης Σπύρος Γιαννιώτης, ο πρωταθλητής Ευρώπης Γιάννης Δρυμωνάκος, η περσινή καλύτερη αθλήτρια Μαριάννα Λυμπερτά και πολλοί άλλοι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου