ΛΑΡΙΣΑ

Μεγάλη διάκριση για φοιτητή του ΤΕΙ Λάρισας

μεγάλη-διάκριση-για-φοιτητή-του-τει-λά-15571

Ο φοιτητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας πέτυχε μεγάλη διάκριση καθώς επιλέχθηκε μετά από αξιολόγηση, ανάμεσα από πολλούς υποψηφίους για να συμμετάσχει σε πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και κατάρτισης του ClintonGlobalInitiativeUniversityστο SaintLouis, Missouriτων ΗΠΑ, στο πλαίσιο υποτροφιών του AngelopoulosFellowshipαναφορικά με ενέργειες κοινωνικής δράσης και αλληλεγγύης.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναπτύσσεται φέτος σε πιλοτική βάση στην Ελλάδα και αφορά φοιτητές που θέλουν να δραστηριοποιηθούν σε τομείς, όπως αυτόν της ανάληψης κοινωνικών δράσεων κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, του περιβάλλοντος και της στροφής προς τον πρωτογενή τομέα και πρότυπες καλλιέργειες καθώς και σε ζητήματα δημόσιας υγείας.

Ο φοιτητής του ΤΕΙ Λάρισας Κωνσταντίνος Γιαμαλής είναι ο μόνος που προέρχεται από Τεχνολογικά Ιδρύματα μεταξύ των 12 που επιλέχθηκαν από την Επιτροπή Αξιολόγησης. Στην παραπάνω επιτροπή υποβλήθηκαν συνολικά 223 αιτήσεις από τελειόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου