ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Ιδρύθηκε νέος αγροτικός συνεταιρισμός

λάρισα-ιδρύθηκε-νέος-αγροτικός-συνετ-23741

Ιδρύθηκε με έδρα τη Λάρισα, την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, ο νέος αγροτικός συνεταιρισμός Θεσσαλίας με την επωνυμία «Συνεταιρισμός Αγροτών Θεσσαλίας» και διακριτικό τίτλο «ΘΕΣΓΗ».

Τριάντα (30) αγρότες από διάφορα χωριά της Θεσσαλίας πραγματοποίησαν την ιδρυτική γενική συνέλευση του νέου Συνεταιρισμού, υπέγραψαν το καταστατικό και έπειτα από ψηφοφορία, εξέλεξαν την προσωρινή τους διοίκηση.

Ο νέος Συνεταιρισμός ΘΕΣΓΗ που τελεί υπό την καθοδήγηση και την υποστήριξη του Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων «ΘΕΣγάλα», ιδρύθηκε στα πρότυπα του ΘΕΣγάλα και έχει ως κύριο σκοπό την παραγωγή και εμπορία αγροτικών προϊόντων και γεωργικών εφοδίων.

«Σε μία εποχή που ο πρωτογενής τομέας και ιδιαίτερα οι αγρότες, χρειάζονται όσο τίποτε υγιείς, συντονισμένες και συλλογικές προσπάθειες, ο Συνεταιρισμός ΘΕΣΓΗ αποτελεί ένα πρώτο βήμα για την προάσπιση των συμφερόντων των μελών του και την ανάπτυξη ουσιαστικών διεξόδων για το μέλλον του αγροτικού τομέα στην περιοχή μας» τόνισε ο πρόεδρος του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου Παναγιώτης Καλφούντζος. Να σημειώσουμε πως ιδρυτικό μέλος του ΘΕΣΓΗ είναι και ο Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων ΘΕΣγάλα.

Τα μέλη του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου του νέου Συνεταιρισμού ΘΕΣΓΗ είναι:

Πρόεδρος: Καλφούντζος Παναγιώτης

Αντιπρόεδρος: Ζαχαρούλης Γεώργιος

Γραμματέας: Φασφαλής Σπύρος

Μέλος: Βλαχάκης Γεώργιος

Μέλος: Αναγνωστόπουλος Αθανάσιος

onlarissa.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου