ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Πάλεψε με τους ληστές πριν τον «γεμίσουν» με σφαίρες!

λάρισα-πάλεψε-με-τους-ληστές-πριν-τον-58932
Θρήνος στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στα Φάρσαλα χθες κατά την κηδεία του αδικοχαμένου Γιάννη Τσιμίδη που «εκτελέστηκε» παραμονή πρωτοχρονιάς από κακοποιούς σε πρατήριο καυσίμων στο Νέο Μοναστήρι.
Πλήθος συγγενών και φίλων έσπευσαν να πουν το ύστατο «αντίο» στον Γιάννη που ήταν πολύ αγαπητός τόσο στο Νέο Μοναστήρι, όσο και στα Φάρσαλα όπου μεγάλωσε.
Θαρραλέος μέχρι την τελευταία στιγμή, τα σημάδια πάλης στο χώρο όπου άφησε την τελευταία του πνοή, δείχνουν πως δε φοβήθηκε στη θέα των όπλων και ότι προσπάθησε να αποτρέψει τη ληστεία.
Ωστόσο, αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι αδίστακτοι δράστες να πυροβολήσουν χωρίς οίκτο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr στον τόπο του συμβάντος βρέθηκαν 12 κάλυκες.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ήδη έχει γίνει η ταυτοποίηση των δραστών που φέρονται να είναι σεσημασμένοι Αλβανοί.
Μάλιστα, οι αστυνομικοί θεωρούν πως ευθύνονται και για άλλα αποτρόπαια εγκλήματα και ληστείες στη χώρα και γι’ αυτό εντείνεται το ανθρωποκυνηγητό σε βάρος τους.

onlarissa.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου