ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Εορταστικό χρώμα

λάρισα-εορταστικό-χρώμα-80782

Φαντασμαγορικές στιγμές, σύμφυτες με την μαγεία των γιορτινών ημερών που έρχονται, συνθέτουν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο χωριό του Άι-Βασίλη. Οι εκδηλώσεις στο χωριό του Άι-Βασίλη, στη σκεπαστή αγορά της Λάρισας, συνεχίζουν να προσελκύουν μικρούς και μεγάλους χαρίζοντας μοναδικές στιγμές διασκέδασης και Χριστουγεννιάτικης χαράς. Μετά τον θρίαμβο της συναυλίας της Νατάσας Θεοδωρίδου, την θερμότατη υποδοχή του Παναγιώτη Μπουγιούρη και την αποθέωση για το αστείρευτο χιούμορ του Γιάννη Σερβετά, χθες μάγεψε η παρουσία της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η αγαπημένη ηθοποιός διάβασε ένα υπέροχο παραμύθι με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο στα παιδιά, που έσπευσαν να την προϋπαντήσουν, ενώ σήμερα στο Χωριό η οικοδέσποινά του αναμένεται να λάμψει.

Η μαγική και πολύ γλυκιά Ζέτα Μακρυπούλια έρχεται στη Λάρισα και από τις 6 το απόγευμα αναλαμβάνει το ρόλο της οικοδέσποινας. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στους παραμυθένιους χώρους του χωριού από την ταλαντούχα ηθοποιό και παρουσιάστρια, να συνομιλήσουν μαζί της και να χαρούν όλοι μαζί, στα πολύ ξεχωριστά παιχνίδια που έχουν τοποθετηθεί στο χώρο και ξετρελαίνουν όλους όσοι επισκέπτονται την εορταστική αυτή πολιτεία. Παράλληλα σήμερα θα παρουσιαστεί το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Ζωής Μπελούκα "Οι γυναίκες του Αυγούστου" από τους αγαπημένους Λαρισαίους Φανή Χαλκιά και Αλέξη Γεωργούλη στις 8 το βράδυ. Εορταστικό, λοιπόν, γεμάτο από ευχάριστες εκπλήξεις με superstars παρόντες, αναμένεται να είναι και το σημερινό απόγευμα στο Χωριό του Άι-Βασίλη που όπως φαίνεται αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ξέγνοιαστα απογεύματα για γονείς και παιδιά αλλά και για όσους έλκονται από το πνεύμα των Χριστουγέννων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου