Εορταστικές εκδηλώσεις από την Αντιπεριφέρεια για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Τελευταία ενημέρωση: 2012-11-19, 11:34:38
Εορταστικές εκδηλώσεις από την Αντιπεριφέρεια για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων
Την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων θα τιμήσει με εορταστικές εκδηλώσεις  την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που περιλαμβάνει Γενικό σημαιοστολισμό από 8 π. μ.  μέχρι και τη δύση του ήλιου και Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών καταστημάτων, καταστημάτων ΝΠΔΔ και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου, είναι το εξής:

ΩΡΑ 7 π. μ.: Εωθινό από τη Μουσική της 1ης Στρατιάς στους κεντρικούς δρόμους της  πόλης.

ΩΡΑ 8:30 π. μ.: Επίσημη έπαρση της Σημαίας στο Ηρώο της πόλης από εκπροσώπους Εφεδροπολεμιστικών και Αναπηρικών Οργανώσεων Εθνικής Αντίστασης με συμμετοχή της μουσικής 1ης Στρατιάς και τιμητικού στρατιωτικού αποσπάσματος.

Η πομπή θα αναχωρήσει από το χώρο της Περιφέρειας στις 8.15 π. μ. και θα κατευθυνθεί πεζή στο Ηρώο.

Στο χώρο θα έχουν παραταθεί αντιπροσωπείες των Εφεδροπολεμιστικών και αναπηρικών οργανώσεων και οργανώσεων Εθνικής Αντίστασης.

ΩΡΑ 10:30 π. μ.: Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Αχιλλείου  χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου σεβ. κ. κ. Ιγνατίου. Μετά το τέλος της δοξολογίας και μέσα στον Ιερό Ναό θα ακολουθήσει ομιλία  από τον  κ. Γεώργιο Τράντα,  Θεολόγο του  Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

ΩΡΑ 11 πμ.  : Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων από τις Ανώτατες Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές, πολιτικά κόμματα, συλλόγους καθώς και εκπροσώπους Νομικών Προσώπων και Φορέων που θέλουν να τιμήσουν την εορτή αυτή.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Τελετάρχης ορίζεται ο Νικόλαος Γκουγκουλιάς, υπάλληλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
7
=