ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα : Συνελήφθησαν τρεις 19χρονοι για ληστεία σε βάρος 52χρονης αλλοδαπής

λάρισα-συνελήφθησαν-τρεις-19χρονοι-για-112721

Οι συλληφθέντες αφαίρεσαν με τη βία την τσάντα της 52χρονης Εξιχνιάστηκαν άλλες δύο περιπτώσεις αρπαγής τσαντών

Συνελήφθησαν χθες ( 02 – 11 -2012) το βράδυ στη Λάρισα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, τρεις 19χρονοι ημεδαποί, για ληστεία σε βάρος 52χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Ρουμανίας.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ στη Λάρισα, οι συλληφθέντες ασκώντας σωματική βία στην 52χρονη που κινούνταν πεζή και ρίχνοντάς την στο έδαφος, αφαίρεσαν την τσάντα της και τράπηκαν σε φυγή.

Ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες εντοπίσθηκε και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ στην κατοχή του βρέθηκε η τσάντα της 52χρονης.

Στο πλαίσιο των ευρύτερων αναζητήσεων, προσήχθησαν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, και οι άλλοι δύο δράστες, οι οποίοι αναγνωρίσθηκαν από την 52χρονη και συνελήφθησαν.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, εξιχνιάσθηκαν άλλες δύο περιπτώσεις αρπαγής τσαντών που διέπραξαν οι συλληφθέντες με ακόμη δύο αγνώστους μέχρι στιγμής συνεργούς τους. Συγκεκριμένα:

Το βράδυ της 21-10-2012 στη Λάρισα, αφαίρεσαν τσάντα 26χρονης ημεδαπής που περιείχε χρηματικό ποσό, μία κάρτα ανάληψης χρημάτων και προσωπικά της έγγραφα,

Το βράδυ της 31-10-2012 στη Λάρισα, αφαίρεσαν τσάντα 59χρονης ημεδαπής, που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, τρεις τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ ερευνάται τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου