ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: «Θα τακτοποιήσω σύντομα τις υποχρεώσεις μου» απαντά ο Σιδερόπουλος

λάρισα-θα-τακτοποιήσω-σύντομα-τις-υπ-147182
Η πρώτη αντίδραση της διοίκησης της ΕΑΣ Λάρισας στις καταγγελίες των εργαζομένων περί «οφειλών» αποκλειστικά στο onlarissa.gr
Ο πρόεδρος της Ένωσης Χρήστος Σιδερόπουλος παραδέχθηκε το πρωί της Δευτέρας πως «υπάρχει δική του οφειλή προς την Ένωση» στο πλαίσιο των γενικότερων «ανοικτών λογαριασμών» που έχουν αρκετοί αγρότες προς την Οργάνωση.
Υποστήριξε πως το «άνοιγμα» που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στο νούμερο που διέρρευσαν οι εργαζόμενοι, δημιουργήθηκε λόγω της «αδυναμίας να καταβάλει τα χρήματα» που απορρέει από τη γενικότερη οικονομική δυστοκία των ημερών.
Δεσμεύτηκε δε, πως η διευθέτηση της συγκεκριμένης εκκρεμότητας θα «τακτοποιηθεί σύντομα», ξεκαθαρίζοντας πως «ουδέποτε υπήρξε ως κίνητρο ο δόλος».
Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Πέμπτη οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν πως πέντε μέλη του σημερινού διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, τρία πρώην και δύο κτηνοτρόφοι οφείλουν συνολικά το ποσό των 2.2 εκ. ευρώ στην Οργάνωση.
ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ
Από την περασμένη Πέμπτη εξάλλου, η διοίκηση της Ένωσης αποφάσισε να απαντήσει στις καταγγελίες των εργαζομένων και μάλιστα με «επιθετικό τρόπο».
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr η διοίκηση θα παρουσιάσει στοιχεία που αποδεικνύουν «σφάλματα» από πλευράς εργαζομένων – και όχι μόνον – τα οποία ζημίωσαν αρκετά την Ένωση.
Η καθυστέρηση στο χρόνο της «απάντησης» πάντως, οφείλεται στο γεγονός ότι ο διευθυντής της Οργάνωσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με ορθοπεδικό πρόβλημα «και όχι στην αδυναμία να δώσουμε απαντήσεις στις καταγγελίες» όπως εξήγησε ο κ. Σιδερόπουλος.

Έτσι, εκτιμάται πως την ερχόμενη Τετάρτη ή το αργότερο την Παρασκευή (ο χρόνος της ενδεχόμενης απεργίας των δημοσιογράφων θα κρίνει και την ημέρα) θα δοθεί η πολυαναμενόμενη «απάντηση» μέσω συνέντευξης τύπου όπου θα συμμετάσχει σύσσωμη η διοίκηση και η οικονομική υπηρεσία της ΕΑΣ Λάρισας.

onlarissa.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου