ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η φανέλα του Βουκεφάλα και η … Σούλα

η-φανέλα-του-βουκεφάλα-και-η-σούλα-173695

O Βουκεφάλας έγινε γνωστός ακόμη και στο εξωτερικό, για τη διαφήμιση στη φανέλα του και να δημιουργήθηκε και ο σχετικός ντόρος, αλλά η ΕΠΣ Λάρισας με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί το τι ακριβώς ισχύει για τη διαφήμιση στη φανέλα:

«Σχετικά με το θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες στον τοπικό Τύπο και όχι μόνο, το οποίο αφορά συγκεκριμένη διαφήμιση στις φανέλες των ποδοσφαιριστών ποδοσφαιρικού σωματείου της δύναμης της Ένωσης μας, από την Ε.Π.Σ. Ν. Λάρισας διευκρινίζονται τα εξής:

Ποτέ δεν εγκρίθηκε από τη διοργανώτρια των πρωταθλημάτων αίτηση σωματείου για διαφήμιση στις φανέλες του, προϊόντων ή υπηρεσιών τις επίμαχης επιχείρησης, όπως προβλέπεται από την παρ. 2 του άρθρου 14 του Κ.Α.Π. Σχετική αίτηση υποβλήθηκε στη Γραμματεία της Ένωσης την 20η Σεπτεμβρίου 2012 και θα συζητηθεί στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. την 3η Οκτωβρίου 2012.

Τονίζουμε ιδιαίτερα, προς γνώση και συμμόρφωση όλων των σωματείων μας, ότι σύμφωνα με το εδ. δ΄, της παρ. 2, του άρθρου 14 του Κ.Α.Π., κάθε διαφήμιση, έμμεση ή άμεση, που είναι αντίθετη με την αθλητική ιδέα, απαγορεύεται.

Επίσης, στο εδ. α΄, της παρ. 3, του άρθρου 14 του Κ.Α.Π., προβλέπεται ότι «σωματείο που δεν εφαρμόζει τις διατάξεις της παρ. 2 του ίδιου άρθρου, μετά από διαπίστωση της διοργανώτριας, παραπέμπεται στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα μετά από έγγραφη αίτηση της διοργανώτριας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου