Λάρισα : Το νέο σύστημα ‘’ ELENXIS’’ και στο ΣΔΟΕ Θεσσαλίας

Τελευταία ενημέρωση: 2012-09-20, 18:03:52
Λάρισα : Το νέο σύστημα ‘’ ELENXIS’’ και στο ΣΔΟΕ Θεσσαλίας


Από τη  Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου  τίθεται σε πλήρη λειτουργία το νέο σύστημα ‘’ ELENXIS’’  και στη  Θεσσαλία για τους διενεργούμενους ελέγχους των επιχειρήσεων και  πολιτών. Όλες οι εντολές για όλα τα είδη ελέγχου και υποθέσεις θα εκδίδονται μέσω της εφαρμογής του νέου συστήματος, υποστήριξε στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΑ ο προϊστάμενος του  ΣΔΟΕ Θεσσαλίας κ. Απόστολος Τάνας.

Η εφαρμογή του ‘’ELENXIS’’  σηματοδοτεί αλλαγή εποχής για το  ΣΔΟΕ, καθώς δημιουργείται κλίμα εμπιστοσύνης και συμμόρφωσης στον πολίτη, μέσω της καθιέρωσης διαφανούς συστήματος ηλεκτρονικών φορολογικών ελέγχων, που αναβαθμίζουν όλες τις ελεγκτικές διαδικασίες, παρέχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα αποτίμησης της απόδοσης όλων των ιεραρχικών βαθμίδων της υπηρεσίας μας, τόνισε ο κ. Τάνας.

Αναφερόμενος στους οικονομικούς ελέγχους πολιτικών και δημάρχων, δήλωσε ότι έλεγχοι συνεχίζονται και αναμένεται να ολοκληρωθούν τον επόμενο μήνα. Να σημειωθεί ότι για κάποιους πολιτικούς και δημάρχους έχει ζητηθεί άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
4
=