ΛΑΡΙΣΑ

Συμμορία του Βόλου λήστεψε 57χρονη στην Λάρισα

συμμορία-του-βόλου-λήστεψε-57χρονη-στην-187508
Συνελήφθησαν, μεσημβρινές και βραδινές ώρες της προηγούμενης Τρίτης, στην Λάρισα και στον Βόλο από Αστυνομικούς, 4 άτομα για ληστεία σε βάρος 57χρονης Λαρισαίας.
Συνελήφθησαν 30χρονος Έλληνας, 22χρονος Αλβανός και 2 Ρουμάνες, ηλικίας 20 και 33 ετών αντίστοιχα.
Το μεσημέρι της προηγούμενης Τρίτης στη Λάρισα, οι 4 συλληφθέντες, αφού εντόπισαν την 57χρονη να πραγματοποιεί ανάληψη χρημάτων σε Υποκατάστημα Τράπεζας, την ακολούθησαν και της επιτέθηκαν αφού πρώτα εισήλθαν μαζί της σε είσοδο πολυκατοικίας.
Ο Έλληνας της έριξε στο πρόσωπο σπρέι πιπεριού αφαιρώντας της βίαια χάρτινη σακούλα που περιείχε προσωπικά της έγγραφα, ενώ η 33χρονη Ρουμάνα κρατούσε «τσίλιες» έξω από την πολυκατοικία.
Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κινητοποιήθηκαν άμεσα με αποτέλεσμα τη σύλληψη 2 εκ των συλληφθέντων, του Αλβανού και της 20χρονης Ρουμάνας, ενώ οι άλλοι 2 διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι 4 συλληφθέντες, άπαντες κάτοικοι Βόλου, είχαν συναποφασίσει την τέλεση ληστειών στην πόλη της Λάρισας αναζητώντας υποψήφια θύματα που θα πραγματοποιούσαν σημαντικές αναλήψεις χρημάτων σε Υποκαταστήματα Τραπεζών.
Για το λόγο αυτό, προσήλθαν από κοινού στη Λάρισα, επιβιβαζόμενοι σε λεωφορείο που τους μετέφερε από την γειτονική πόλη του Βόλου.
Από την έρευνα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 30χρονου και εντοπίστηκαν οι διευθύνσεις κατοικίας των συλληφθέντων στην πόλη του Βόλου.
Οι αναζητήσεις για την σύλληψη του 30χρονου και της 33χρονης Ρουμάνας, συγγενικού προσώπου της 20χρονης, είχαν θετικό αποτέλεσμα καθώς αμφότεροι εντοπίστηκαν το βράδυ της ίδιας μέρας στις οικίες τους στην πόλη του Βόλου, οι οποίες είχαν τεθεί υπό επιτήρηση και συνελήφθησαν.
Ακολούθως, διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες στις οικίες τους κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πιστόλι κρότου – λάμψης με γεμιστήρα 8 φυσιγγίων με το βαλιτσάκι του, ψεύτικο πλαστικό πιστόλι με γεμιστήρα, μεγάλος αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων και κοσμημάτων φο – μπιζού, προϊόντων κλοπής, τσαντάκι ώμου το οποίο περιείχε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, σπρέι πιπεριού, ζευγάρι μαύρα μάλλινα γάντια, τσάντα η οποία περιείχε μηχάνημα ανίχνευσης χρυσού και φακό, σπρέι πιπεριού, κινητό τηλέφωνο με κάρτα SIM, 4 ζευγάρια γάντια.

trikalanews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου