ΛΑΡΙΣΑ

«Κάποιοι θέλουν τους αστυνομικούς ακίνητους» λένε οι Λαρισαίοι ένστολοι

κάποιοι-θέλουν-τους-αστυνομικούς-ακ-195477

Δυναμικό παρόν στη διαμαρτυρία της Αθήνας την ερχόμενη Πέμπτη θα δώσουν και οι αστυνομικοί της Λάρισας, με αφορμή τις νέες περικοπές που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τους μισθούς τους.

Σε εξαιρετικά υψηλούς τόνους ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας Θανάσης Νταβούρας (φωτό αριστερά) τόνισε πως «κάποιοι θέλουν τους αστυνομικούς ακίνητους» για να προσθέσει επίσης ότι «οδηγούμαστε σε ένα φτωχολόγιο με συνέπειες όχι μόνο σε εμάς και στις οικογένειές μας αλλά σε όλη την ελληνική κοινωνία. Κάποιοι θέλουν αστυνομικούς ακίνητους. Ίσως προσπαθούν να τους δουν και αδιάφορους. Κάποιοι θέλουν μία κοινωνία σε αναβρασμό»

«ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ»

Ο κ. Νταβούρας πρόσθεσε πως «πολλοί συνάδελφοι έχουν πλέον πρόβλημα επιβίωσης» αναφέροντας μισθούς των «650 και των 800 ευρώ». Ήδη εξήγησε, ότι οι μειώσεις στις τάξεις των αστυνομικών έχουν φθάσει το 30%.

Το πρόβλημα όμως τώρα οξύνεται ακόμη περισσότερο αφού από τον περασμένο μήνα δεν υπάρχουν χρήματα και για τις νυχτερινές βάρδιες.

«ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Η… ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ»

Με καυστικό ύφος ο προέδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κάλεσε τον πρωθυπουργό «τον άνθρωπο που είπε τα μεγάλα λόγια προεκλογικά, ότι όχι μόνο δε θα μας κόψει από τον υπάρχον μισθό αλλά θα μας αναβαθμίσει φέρνοντας τους μισθούς μας στα επίπεδα του 2009, αναγνωρίζοντας έτσι το έργο που παρέχουμε στην ελληνική κοινωνία, την επόμενη φορά που θα πάει στην Ομόνοια βολτίτσα, να μην πάει περιστοιχισμένους από 200 και 300 συναδέλφους φανερούς και κρυφούς, αλλά να πάει νύχτα με περιπολικό της άμεσης δράσης που θα επιβαίνουν δύο 25ρηδες συνάδελφοι των 750 ευρώ, για να δει πόσα απίδια χωράει ο σάκος.

Για να δει πως καθαρίζει η Ομόνοια από τους πακιστανούς, τους ναρκέμπορους και από κάθε λογής κακοποιό στοιχείο».

onlarissa.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου