Οργανωμένη η δουλειά της διακίνησης καυσίμων στη Λάρισα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-05-24, 11:36:38
Οργανωμένη η δουλειά της διακίνησης καυσίμων στη Λάρισα

 

Οργανωμένη επιχείρηση διακίνησης καυσίμων είχαν οργανώσει οι συλληφθέντες του κυκλώματος που συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της διακίνησης καυσίμων από στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε ιδιώτες στη Λάρισα. Στην αποθήκη του 60χρονου πολιτικού υπαλλήλου στρατιωτικής μονάδας βρέθηκαν 91 μεταλλικά και 2 πλαστικά βαρέλια, αλλά 43 πλαστικά δοχεία με πετρέλαιο. Εκτός από τα αντικείμενα που σχετίζονταν με τη διανομή, ο 60χρονος είχε στην κατοχή του και τμήμα μαρμάρινης πλάκας βυζαντινής εποχής!

 

 

Ειδικότερα, σε έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας εντοπίστηκε αποθήκη ιδιοκτησίας του 60χρονου ημεδαπού στην αγροτική περιοχή στον Πλατύκαμπο Λάρισας.

Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν 67 μεταλλικά βαρέλια με ενδείξεις «Ε.Σ.» (Ελληνικός Στρατός), εκ των οποίων τα έξι περιείχαν πετρέλαιο συνολικής ποσότητας 543,98 λίτρων, 24 μεταλλικά βαρέλια, εκ των οποίων τα 3 περιείχαν πετρέλαιο συνολικής ποσότητας 228,94 λίτρων, δύο πλαστικά βαρέλια, που περιείχαν πετρέλαιο συνολικής ποσότητας 265,87 λίτρων και 43) πλαστικά δοχεία, εκ των οποίων τα τέσσερα περιείχαν πετρέλαιο συνολικής ποσότητας 61,46 λίτρων.

 

Συνολικά η ποσότητα υγρού καυσίμου που βρέθηκε είναι 1.100,25 λίτρα πετρέλαιο. 

 

Εκτός όμως από τα βαρέλια με το πετρέλαιο βρέθηκε και τμήμα μαρμάρινης πλάκας με ανάγλυφη διακόσμηση, διαστάσεων 29Χ26Χ3 εκατοστών, βυζαντινής εποχής που εμπίπτει στις διατάξεις του Νόμου περί αρχαιοτήτων! Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
2
=