ΛΑΡΙΣΑ

Αφαντος ο ύποπτος της δολοφονίας της 35χρονης στη Λάρισα

αφαντος-ο-ύποπτος-της-δολοφονίας-της-35χ-882288

Τρίτη μέρα μετά τον εντοπισμό της δολοφονημένης 35χρονης στη Λάρισα σε διαμέρισμα στην οδό Παπαναστασίου, το άψυχο σώμα της οποίας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη έξι ημέρες μετά το αποτρόπαιο έγκλημα.

Βασικός ύποπτος είναι ο 27χρονος Πακιστανός φίλος της του οποίου τα ίχνη όμως δεν έχουν βρεθεί ακόμη, παρότι οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Υπενθυμίζεται πως βάσει πληροφοριών ο Πακιστανός επιχείρησε έχοντας στην παρέα του και κάποια άλλα άτομα να περάσει στη Βόρεια Μακεδονία από την Ειδομένη, όμως οι αρχές του …έκοψαν τον δρόμο και δεν μπόρεσε να εξέλθει της χώρας μας.

Όταν συνέβη το περιστατικό έξι ημέρες πριν, ακόμη δεν είχε αποκαλυφθεί η άγρια δολοφονία, οπότε οι αρχές δεν αντιλήφθηκαν τους σκοπούς του και για ποιο λόγο θέλησε να διαφύγει.

Το άγριο φονικό, να θυμίσουμε πως έγινε σ’ ένα ημιυπόγειο που όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το onlarissa.gr, ήταν σε πολύ κακές συνθήκες. Εκεί η 35χρονη έμενε με τον 27χρονο Πακιστανικής καταγωγής σύντροφό της. Το ζευγάρι σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων στο onlarissa.gr είχε συχνούς καυγάδες, ενώ προ ημερών είχε κληθεί και η αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία. Μιλώντας στο onlarissa.gr ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία – νεκροτομή κ. Κραβαρίτης είπε πως η άτυχη γυναίκα είχε σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι από αμβλύ όργανο, ενώ είχε πεθάνει προ μίας εβδομάδας.

Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να υποστηρίζουν πως ο 27χρονος άνδρας μπορεί να πέρασε τα σύνορα της χώρας στο διάστημα των προηγούμενων ημερών.

Εξάλλου με αφορμή τη νέα γυναικοκτονία στη Λάρισα, αλλά και την επίθεση με θύμα μία γυναίκα στην Κομοτηνή, την οποία ο άνδρας της περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε σε εκπομπή του OPEN γενικότερα στα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Δείτε το βίντεο

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου