ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Ράγισαν καρδιές οι συμμαθητές της 19χρονης Θάλειας

λάρισα-ράγισαν-καρδιές-οι-συμμαθητές-857623

Σε κλίμα οδύνης και πένθους τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, ιερουργούντος του Μητροπολίτη Λαρίσης Ιερωνυμου, η νεκρώσιμη ακολουθία της 19χρονης Θάλειας Κορδαμπάλου, της ναυτικής δοκίμου που έχασε τόσο πρόωρα τη ζωή της πριν από μία βδομάδα στο πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι.

Κανείς δεν συγκράτησε τα δάκρυά του και ράγισαν καρδιές όταν οι συμμαθητές της 19χρονης Θάλειας, ο ξάδερφός της και ο διοικητής της εξέφρασαν τον πόνο τους στους επικήδειους.

Το ίδιο συγκινητικά τα λόγια του Ιερώνυμου Λαρίσης για την αδικοχαμένη Θάλεια στέλνοντας το δικό τους μήνυμα στους συμμαθητές της.

“Έφυγες τόσο πρόωρα και ξαφνικά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς δάκρυσα τη στιγμή που μας μάζεψε ο κυβερνήτης και μας ανακοίνωσε ότι έφυγες. Οπως δεν θα ξεχάσω τη σιγή που επικρατούσε εκείνη την ημέρα στο πλοίο“, είπε φανερά συγκινημένος συμμαθητής της Θάλειας.

“Ζούμε δύσκολες στιγμές. Το ναυτικό για σένα ήταν ένα όνειρό. Δεν φεύγουν οι άνθρωποι, φυλαχτό θα είσαι για τους γονείς σου τον αδελφό σου τον Θανάση“, είπε ο ξάδελφός της.

Το παρών στην τελετή έδωσαν μεταξύ άλλων ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας και συμμαθητές της Θάλειας από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Επίσης παρίστανται ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. Χρήστος Κέλλας και η βουλευτής Λάρισας του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη.

Τραγικές φιγούρες ο πατέρας, η μητέρα και ο αδελφός της άτυχης ναυτικής δοκίμου.

Η σορός της 19χρονης ναυτικής δοκίμου έφτσε στη Λάρισα την Τετάρτη, Το στρατιωτικό αεροσκάφος C-130, το οποίο μετέφερε τη σορό, όπως και τους γονείς της Θάλειας από την Ιταλία, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας Μάχης ενώ ακολούθησε αυτοκινητοπομπή προς το σπίτι της άτυχης κοπέλας.

Κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας η σορός μεταφέρθηκε στο πατρικό σπίτι της 19χρονης, στη συνοικία Παπασταύρου. Η νεκροψία-νεκροτομή ολοκληρώθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης και πλέον, οι ελληνικές Αρχές θα ενημερωθούν επισήμως με τα μεταφρασμένα έγγραφα που θα φτάσουν εντός των ημερών από την Ιταλία.

Δείτε εικόνες του onlarissa.gr:

19χρονη
19χρονη
19χρονη
19χρονη
19χρονη
1
1
2
19χρονη
19χρονη
19χρονη
19χρονη

thetoc.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου