ΛΑΡΙΣΑ

Σκηνές “φαρ ουέστ” στη Λάρισα: Επαιξαν ξύλο και πετούσαν καρέκλες

σκηνές-φαρ-ουέστ-στη-λάρισα-επαιξα-880298

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν απόψε το βράδυ της Παρασκευής στη Λάρισα με ξύλο ανάμεσα σε δύο παρέες που αναστάτωσαν ολόκληρο το λόφο του Φρουρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, όλα συνέβησαν γύρω στις 10 το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Λαμπρούλη του Φρουρίου, όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους τα μέλη δύο παρεών άρχισαν να πλακώνονται κυριολεκτικά στο ξύλο και να… κυνηγιούνται, με αποτέλεσμα η σύρραξη να μεταφερθεί στον πεζόδρομο που βρίσκονται τα μπαράκια της περιοχής, και να αρχίσουν να πέφτουν πάνω στους πελάτες των μαγαζιών που απολάμβαναν εκείνη την ώρα το ποτό τους!

Όπως είναι λογικό, το περιστατικό αναστάτωσε στην περιοχή, με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ στο σημείο για να επιληφθούν του θέματος.

Οι εμπλεκόμενοι στον καυγά τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να δώσουν εξηγήσεις για το άγριο σκηνικό που εκτυλίχθηκε. Το ΕΚΑΒ αποχώρησε χωρίς να παραλάβει κάποιον τραυματία, ενώ η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου