ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Έκανε βόλτες με κλεμμένο Ι.Χ. κουβαλώντας δενδρύλλια χασίς

λάρισα-έκανε-βόλτες-με-κλεμμένο-ι-χ-κο-306143

Έναν 36χρονο συνέλαβαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα άνδρες της Ασφάλειας για ληστεία, κατοχή ναρκωτικών ουσιών, παράβαση του Νόμου περί όπλων και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, ο 36χρονος σήμερα το πρωί μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Λάρισα και αφού εφοδίασε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε με καύσιμα αξίας 20 ευρώ, επιτέθηκε κατά της 24χρονης υπαλλήλου, ρίχνοντας στο πρόσωπό της σπρέι άγνωστης σύνθεσης. Στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να καταβάλει το χρήματα για τα καύσιμα.

Λίγο αργότερα σήμερα το πρωί στη Λάρισα αστυνομικοί εντόπισαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 23-04-2012 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας και το οποίο στο εμπρόσθιο τμήμα του έφερε πινακίδα κυκλοφορίας άλλου κλεμμένου αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση και λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε ο 36χρονος, ο οποίος επιχείρησε να το απασφαλίσει και συνελήφθη.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλειδιά του προαναφερόμενου οχήματος, ένα σπρέι εκτόξευσης χημικών και διάφορα έγγραφα-αντικείμενα, τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε αφαιρέσει λίγο πριν από άλλο σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία γλάστρα με δύο καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 19 και 7 εκατοστών αντίστοιχα, μία άδεια κυκλοφορίας Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 29-04-2012 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία..

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου