ΛΑΡΙΣΑ

Σύγχρονο Κωσταλέξι στη Λάρισα: 52χρονη είχε να βγει από το σπίτι της από το… Δημοτικό

σύγχρονο-κωσταλέξι-στη-λάρισα-52χρονη-ε-894110

Μια δραματική οικογενειακή ιστορία αποκάλυψε ο αιφνίδιος θάνατος μιας 76χρονης Λαρισαίας. Στη Λάρισα, όπου και ζούσε, συγκατοικούσε με την 51χρονη κόρη της, η οποία είχε να βγει από το διαμέρισμά τους …από την ηλικία των 9 ετών, δηλαδή εδώ και 42 ολόκληρα χρόνια! Η 76χρονη συνταξιούχος βρέθηκε νεκρή στην εί­σοδο του σπιτιού της ενώ επέστρεφε από την αγορά.

Την εντόπισε νεκρή μια συγγενής της, αλλά η έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας αποκάλυψε -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Ε»- ένα οικογενει­ακό «μυστικό», αφού η 51χρονη κό­ρη της άτυχης συνταξιούχου, όπως αναφέρθηκε στις αρχές, δεν είχε βγει από το διαμέρισμά της από τότε που ήταν 9 ετών, μαθήτρια δηλαδή της Γ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου.

Με εισαγγελική εντολή, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων κλή­θηκε και διερευνά ήδη τις συνθήκες διαβίωσή της 51χρονης η οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να έχει αντίληψη της κατάστασης. Η κοινωνική διερεύνηση ωστόσο της υπόθεσης κρίθηκε επιβε­βλημένη από την Εισαγγελία Λάρισας προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα που, μεταξύ άλλων, έχουν να κάνουν με τους λόγους για τους οποίους η οικογένεια της 51χρονης την κρατούσε κλεισμένη στο διαμέρισμα, σε κεντρική συνοικία της Λάρισας. Σημειώνεται πως ο πατέρας της 51χρονης απεβίωσε πριν αρκετά χρόνια, ενώ μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία της 76χρονης στη γενέτειρά της θα πρέπει να εξεταστεί το περιβάλλον στο οποίο θα παραμείνει εφεξής η 51χρονη. Από το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας που ερευνά την υπόθεση παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα προκει­μένου να εξεταστούν οι συνθήκες θα­νάτου της 76χρονης.

Σύμφωνα με νεότερες εκτιμήσεις, ο θάνατος της 76χρονης εκτιμάται πως οφείλεται σε παθολογικά αίτια διαψεύδοντας την αρχική εκτίμηση ότι τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από πτώση, παραπατώντας στη σκάλα. Η 76χρονη στις 7.30 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου βρέθηκε νεκρή από συγγε­νικό της πρόσωπο και ειδικότερα βρέ­θηκε ξαπλωμένη στην εξωτερική σκά­λα της διπλοκατοικίας.

Δίπλα της βρέθηκαν τσάντες με ψώ­νια, διάσταση που ενισχύει την εκτί­μηση ότι η 76χρονη απεβίωσε αιφνιδίως ενώ επέστρεφε σπίτι της από την αγορά. Σε κάθε περίπτωση, από την ΕΛ.ΑΣ. αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια, ενώ γιατρός του ΕΚΑΒ βε­βαίωσε τον θάνατο της 76χρονης. Ένας θάνατος που αποκάλυψε ότι η 51χρονη κόρη της, επί 42 χρόνια δεν είχε βγει από το διαμέρισμα.
Πηγή: onlarissa.gr, Εφημερίδα Ελευθερία

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου