ΛΑΡΙΣΑ

Ξεκίνησαν οι συναντήσεις για την προετοιμασία του τοκετού και τη φροντίδα του βρέφους για όλες τις μέλλουσες μητέρες

ξεκίνησαν-οι-συναντήσεις-για-την-προε-897478

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, το μεγαλύτερο ιδιωτικό μαιευτήριο της Κεντρικής Ελλάδας, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες κάθε μέλλουσας μανούλας για σωστή ενημέρωση και προετοιμασία, ανακοινώνει την επανέναρξη των  ενημερωτικών συναντήσεων με θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του εμβρύου, τον τοκετό, τη φροντίδα του βρέφους και το μητρικό θηλασμό.

Ενημερωθείτε από τις έμπειρες Μαίες της Κλινικής μας για τα στάδια και την εξέλιξη του τοκετού, με την ασφάλεια και τη σιγουριά που σας προσφέρει το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, καθώς και για τη φροντίδα του μωρού σας.

Επίσης, η Σύμβουλος Γαλουχίας του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, με πολύχρονη πρακτική εμπειρία λύνει κάθε απορία και προετοιμάζει τις μέλλουσες μητέρες για τη μοναδική εμπειρία του μητρικού θηλασμού.

Συμπληρωματικά η Διατροφολόγος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας εστιάζει σε συμβουλές, ώστε κάθε εγκυμονούσα να έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί πλήρως για μια ισορροπημένη διατροφή που απευθύνεται ξεχωριστά στις ανάγκες κατά την κύησης και έπειτα κατά το θηλασμό.

Οι συναντήσεις είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται στην ευρύχωρη αίθουσα του Αμφιθεάτρου του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, στο ισόγειο της Κλινικής, όπου τα μέτρα ατομικής προστασίας τηρούνται με αυστηρότητα. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας έχουμε τη χαρά να υποδεχόμαστε κάθε χρόνο 1.500 μωρά, για περισσότερα από 12 χρόνια και νιώθουμε υπερήφανοι για τη φροντίδα που παρέχουν οι έμπειρες Mαίες της κλινικής μας σε λεχωίδες και νεογνά.

Μέλλουσες μανούλες, στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας οι ενημερωμένοι επαγγελματίες υγείας θα φροντίσουν να νιώσετε έτοιμες και ασφαλείς για το θαύμα που περιμένετε!

Παρακαλούμε, για πληροφορίες και για να κλείσετε θέση, καλέστε στο 2410996000

ή επισκεφθείτε το site μας: https://bit.ly/3tcZovx

Οι συναντήσεις είναι διήμερες και πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Τετάρτη, 17:00 – 19:00

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου