ΛΑΡΙΣΑ

Δεύτερο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης στα τέλη Ιουνίου στη Λάρισα

δεύτερο-φεστιβάλ-εκπαίδευσης-στα-τέλ-899593

Μια μοναδική ευκαιρία για μαθητές, γονείς και εργαζόμενους να ενημερωθούν διά ζώσης για περισσότερα από 80 προγράμματα σπουδών, που προσφέρουν 35 από τα μεγαλύτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέρει το 2ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Ο πρωτοποριακός θεσμός διοργανώνεται για δεύτερη φορά φέτος στις 29 Ιουνίου στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων, του Επιμελητηρίου, της Ένωσης Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ν. Λάρισας και του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.

Οι στόχοι του Φεστιβάλ παρουσιάστηκαν σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι διοργανωτές.

«Τα πάντα είναι θέμα παιδείας», δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός, προσθέτοντας: «Μετά από δύο δύσκολα χρόνια λόγω της πανδημίας ξαναβρισκόμαστε και γινόμαστε υποστηρικτές του 2ου Φεστιβάλ Εκπαίδευσης Θεσσαλίας. Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ ενδιαφέρονται για έναν ευαίσθητο τομέα που λέγεται εκπαίδευση. Γιατί μια στιγμή μπορεί να καθορίσει τη ζωή σου. Και το Φεστιβάλ που διοργανώνεται στην Πλατεία Ταχυδρομείου φιλοξενεί τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας και του εξωτερικού.

Ο καλός πολίτης είναι ο πληροφορημένος πολίτης. Το Φεστιβάλ στέκεται με σεβασμό και ενδιαφέρον δίπλα στο μέλλον των παιδιών. Δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών και συζήτησης με τους εκπροσώπους των πανεπιστημίων και των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Δίνει τη δυνατότητα να λυθούν απορίες για τον καθορισμό του μέλλοντος των παιδιών. Περιφέρεια, Δήμος, Επιμελητήριο Ένωση Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευση και ΣΘΕΒ στηρίζουμε την προσπάθεια και καλούμε όλα τα παιδιά να έρθουν και να ενημερωθούν».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου