ΛΑΡΙΣΑ

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας

το-ιασω-θεσσαλίας-στο-δημοτικό-γηροκο-125265

Έμπειρη ομάδα των Κεντρικών Εργαστηρίων του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, επισκέφθηκε το Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας για να πραγματοποιήσει επιτόπιες αιμοληψίες στους ηλικιωμένους φιλοξενούμενους, για τη διενέργεια των απαραίτητων εξετάσεών τους. Τηρώντας τα πρωτόκολλα και τους κανόνες ατομικής ασφάλειας, η επιστημονική ομάδα προσέφερε υπηρεσίες, με ιδιαίτερη ευαισθησία στα άτομα της τρίτης ηλικίας, σε μία δύσκολη περίοδο, που ακόμη και η μετακίνησή τους για ιατρικούς λόγους έχει γίνει απαγορευτική.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων που έχει αναλάβει το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για τη διασφάλιση της υγείας των φιλοξενούμενων και περιλαμβάνει: check up, διαγνωστικές και προληπτικές εξετάσεις, καθώς και επισκέψεις ιατρών.

Με αφορμή την υιοθεσία του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας έχει ήδη προχωρήσει στην αποκατάσταση του Ιερού Παρεκκλησίου της Αγίας Αικατερίνης, στον προαύλιο χώρο του Γηροκομείου, έχει παραδώσει άριστο ξενοδοχειακό εξοπλισμό για τα δωμάτια, καθώς επίσης και κουζινικά είδη. Επιπλέον, πραγματοποιεί μέσα στο χρόνο γεύματα αγάπης για τους διαμένοντες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου